clairvoyance_001.JPG
clairvoyance_002.JPG
clairvoyance_003.JPG
clairvoyance_004.JPG

Få ½ times clairvoyance hos Gitte Damgaard

199,- / 400,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Brug clairvoyance til at se fremtidens muligheder og få afklaring på vigtige spørgsmål. Gitte Damgaard giver dig ½ time med dine åndelige vejledere

Kast lys på de store spørgsmål

Journalist: Julie Vibe Michelsen

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

Der er stadig mennesker, som forbinder clairvoyance med hokus pokus-okkulte damer med lange sorte negle og kryptiske talemåder. Intet kunne være længere fra sandheden. Gitte Damgaard er en ganske almindelig, sød person, som er født med et "ekstra øje", der kan se, høre og fornemme mere end de fleste andre mennesker. Det har hun med tiden lært at bruge positivt, og i dag hjælper hun sine klienter med at få vigtige informationer blandt andet gennem skytsånder og afdøde mennesker.

Nu er turen kommet til mig. Og jeg spændt. Jeg har mange spørgsmål at stille og mange valg at træffe. Tænk hvis Gitte kan hjælpe mig med at håndtere min fremtid mere positivt?

Clairvoyancen:

Gitte tænder for musikken og beder mig slappe af. Da den stopper, kigger vi på hinanden, og jeg er spændt på, om hun har fået nogle informationer fra mine åndelige vejledere. Det har hun. "Du var en rigtig ballademager som barn hva? Hold da op de voksne har haft svært ved at holde styr på dig," udbryder hun. Jeg er et øjeblik lidt forbløffet over, at hun er så konkret. Jeg havde næsten glemt den side af mig selv, men ja det er rigtigt. Jeg gjorde konstant det, jeg ikke måtte - løb hjemmefra, hapsede æbler, som blev solgt på vejen, pjækkede fra skole, stjal smykker fra min mors smykkeskrin osv.

Herefter kører samtalen frem til i dag, og alt hvad hun siger, giver mening. Hun hjælper mig med at få afklaring på store spørgsmål, så jeg får retning på, hvor jeg skal gå hen. Jeg bliver særligt imponeret, da hun får åbnet op til mit hjem, hvor hun kan se, at jeg stort set aldrig er. Hun beder mig gøre en indsats for at gøre det hyggeligt, putte flere farver ind, og sørge for at holde selskaber. "Du har brug for en hyggelig base, som bare er din," siger hun. Jeg gik hjem og brugte hele weekenden på at skabe hygge med blomster, frugt og farvede puder.  Og hvor er det skønt. Det er ikke sidste gang, at jeg snuser til clairvoyance hos Gitte!

Betingelser

  • Kan indløses fra 08.12.2011 til 08.06.2012.

Max 300 værdibeviser til salg.

Ingen max pr. person. Man må gerne købe flere værdibeviser, hvis man vil have en længere session.

Book tid på telefon 26 20 04 86 (telefontid man-fre: 08-10) eller skriv en mail på gitte@damgaardchristensen.dk.

Bliver du forhindret til en aftale, skal du melde afbud på telefon 26 20 04 86 senest 24 timer før. Ved for sent afbud vil dit værdibevis blive indløst.Information

Åbningstider:

Man-Fre: 10-19

Lørdag: 11-13

Søndag: Lukket

Aftalepart

Gitte Damgaard Christensen
CVR: 20716592

Adresse

Ryesgade 57
2100 KBH Ø
  • Gitte Damgaard Christensen
    Købmagergade 55, 3. sal (hos Indre Respons)
    1150 København K
Vælg variation
Vælg variation