Find den perfekte unika kjole til vinterens fester hos Aliana Zafari på Frederiksberg og i indre by. Få værdibevis på 500,- til kun 250,-

Ta' på kjole Zafari

Skribent: Anne Birkkjær Jacobsen

Foto: Kim Bjærre

 

Hos Aliana Zafari er der noget for enhver smag. Her er der kjoler i alle farver, former og størrelser, så man er sikker på ikke at gå forgæves, hvis man shopper efter en lækker unika kjole til en særlig lejlighed. Her finder du alt fra den lille sorte, den frække røde til den helt klassiske kjole, og Aliana står altid klar med råd og vejledning om, hvad der passer perfekt til dig.

Bag den lille grønne dør på Rådhusstræde 11 i indre København ligger Aliana Zafari. Går du tre trin ned og åbner døren, finder du et spændende udvalg af unikke kjoler i alle farver, snit og størrelser.

Aliana Pedersen var træt af at falde i et med mængden, og efter en tur til USA, hvor hun så en forbipasserende i en kjole magen til den hun selv havde på, besluttede hun sig for at droppe de kendte masseproducenter og starte jagten på det unikke. Men Aliana opdagede hurtigt, hun ikke var den eneste med et ønske om at skille sig ud, så hun åbnede først butikken på Rolighedsvej og derefter på Rådhusstræde, hvor du nu kan købe helt unikke og lækre kjoler, som ingen andre har. Der er nemlig max 3 af hver.  

Hos Aliana Zafari er der kjoler til kvinder i alle aldre og størrelser. Det er lige fra velhavende kvinder på Frederiksberg til unge studerende piger, der eksempelvis mangler en gallakjole. Ingen går tomhændet hjem, for hos Aliana Zafari er bøjlerne klædt med kjoler i flotte farver, med pailletter, med bånd og med smukke udskæringer. Kjolerne er syet med sans for detaljer og med kvaliteten i højsædet. De har fantastisk pasform, er lavet af lækre materialer, findes i str. 32-50 og ligger i en prisklasse fra 399-1100 kr.

Finder du ikke en kjole, er der smukke tørklæder af cashmere eller pashmina og andre skønne accessories. 

Med dagens tilbud er der ingen undskyldning for ikke at ligne en million til enten julefrokosten eller nytåret.

Betingelser

 • Kan indløses fra 18.11.2010 til 16.02.2011.

Ingen betingelser.Information

Åbningstider:

Frederiksberg: 

Man-fre: 11-17.30 Lør: 10-16.

Indre by:

Man-fre: 11-18 Lør: 10-16

Anmeldelser

Dethitter.dk

"Intet mindre end fantastisk! Super hyggelig lille butik, med masser af lækre kjoler i alle størrelser, farver og modeller !
En butik med masser af succes, der helt sikkert vil blive større og større. Lige noget for mig!!!"

Set på dethitter.dk

Aftalepart

Aliana Zafari
CVR: ??
 • Aliana Zafari
  Aliana Zafari
  Rolighedsvej 19
  1958 Frederiksberg
 • Aliana Zafari
  Aliana Zafari
  Rådhusstræde 11
  1466 KBH K.
Vælg variation
Vælg variation