annejoernsen_001.JPG
annejoernsen_002.JPG
annejoernsen_003.JPG
annejoernsen_004.JPG
annejoernsen_005.JPG
annejoernsen_006.JPG
annejoernsen_007.JPG

2 timers mindfulness-kursus i Indre By eller Vanløse

199,- / 400,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Oplev 2 timers mindfulness-kursus på en valgfri dag hos instruktør og mindfulness-forfatter Anne Jørgensen i Indre By eller Vanløse

Ned med tyngdepunktet

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

"Er du frisk på at prøve en let meditation?" spørger Anne Jørgensen, da undertegnede besøger hende i hendes lokaler i Vanløse. "Fint, så smid skoene og følg med," siger hun venligt, efter jeg har indvilliget.

"Mindfulness handler grundlæggende om at få kontakt til sig selv og om at være opmærksom i nuet," indleder Anne med at forklare, inden meditationen går i gang. Hun får mig også til at lave et par lette, fysiske øvelser, som skal få mig ud af mit hoved og ind i min krop.

"Luk øjnene," siger Anne med sin rolige stemme, da meditationsøvelsen går i gang. "Du bestemmer selv, om du vil ligge ned på gulvet eller stå op ad væggen, når du mediterer," påpeger hun. Jeg nøjes med at blive siddende i min Y-stol, mens jeg - som Anne har bedt mig om - er opmærksom på mit eget åndedræt.

Meditationsøvelsen går i gang og varer cirka 15 minutter. Den har til formål at få den mediterende til at vende blikket ind ad og sanse sin egen krop. Anne guider mig igennem forløbet og husker mig hele tiden på, at det er okay, at mine tanker vandrer.

"Du tænker sikkert på, hvad du vil skrive i din artikel," påpeger hun ganske korrekt. "Det er helt okay, men fokuser på dit åndedræt og vær tilstede her og nu," guider hun roligt.

Afslutningsvis forklarer Anne mig, at det gælder om at få tyngdepunktet ned i maven, hvor det hører hjemme. "I vores moderne verden foregår alt oppe i hjernen, og derfor flytter vi vores tyngdepunkt op i hovedet," mener Anne. "Det gør det nemme at vælte, og sværere at rejse sig igen. Tyngdepunktet skal ned i mellemgulvet, så har vi både bedre jordforbindelse og kropsfornemmelse," påpeger Anne.

Hvis du køber dagens tilbud, vil du gennemgå samme forløb som mig - introduktion, fysiske øvelser, meditation og efterevaluering. Og det kan varmt anbefales herfra; alle har godt af at gøre, hvad de gør med fuld opmærksomhed og tilstedeværelse.

Anne har udgivet bogen "Som havet sliber sten", som du med fordel kan anskaffe dig, hvis du vil vide mere om Annes tilgang til Mindfulness.


Du kan komme til mindfulness-kursus følgende dage:

København
Januar: tir 17., tor 19., ons 25., tor 26., tir 31.
Februar: tor 2., tir 21., tor 23., tir 28.
Marts: tor 1., tir 6., tor 8.
Alle dage fra kl. 17-19.

Vanløse
Januar: søn 15., søn 22.
Februar: søn 12., søn 26.
Marts : søn 11., søn 18.
Alle dage fra kl. 11-13.

Betingelser

 • Kan indløses fra 16.12.2011 til 18.03.2012.

Bookning af dag skal gøres på info@lifeprocess.dk eller tlf. 24 89 10 71.

Værdibeviset kan indløses fra 16. december 2011 til 18. marts 2012, men tilmelding er nødvendig senest den 28. december.Information

Åbningstider:

Se artiklen herunder for info om tider og kursusdage.

Aftalepart

Lifeprocess
CVR: ??

Adresse

Klitgårdsvænget 20
3210 Vejby
 • Lifeprocess
  Skindergade 31, 2. sal
  1159 København K
 • Lifeprocess
  Kastanie Alle 18
  2720 Vanløse
Vælg variation
Vælg variation