50% på værdibevis til Tranquebar Rejseboghandel – Københavns smukkeste fairtrade gavebutik og café

På rejse i Tranquebar

Skribent: Katrine Sara

Tranquebar har formået at skabe et helt specielt univers med bøger, kunsthåndværk,  verdensmusik og kaffelounge. Her er hele verden samlet, så du kan tage på en magisk rejse og give dig god tid, inden du beslutter dig for, hvad du skal have med hjem. Hos Tranquebar er der fokus på oplevelse, og på at du gør en forskel i den fattige del af verden, når du handler.

Når man træder ind i Tranquebars skønne lokale, ser man hurtigt, at indretningen ikke er som hos alle andre boghandlere. Tranquebar er nemlig indrettet som et kompas, hvor både musik og bøger er placeret efter deres geografiske tilhørsforhold. Her finder du lækre bøger fra hele verden, og hvis du ikke finder det, du leder efter, så skaffer personalet det gerne hjem. Tranquebar har desuden Nordens største samling af verdensmusik, med over 4000 titler.  Leder du efter lidt anderledes musik såsom; balkan-, indisk- eller kinesisk musik, så har de det.

Udover bøger og musik, forhandler Tranquebar også kunsthåndværk og kolonial fra hele verden såsom; silketørklæder fra Cambodia, Nepalesiske filttøfler, Afrikanske bolgakurve, Vietnamesiske lakbakker og mange andre skønne ting.  Alle produkter er fairtrade. Hos Tranquebar handler det om at købe varer med god samvittighed, her er man sikker på, at alle har fået en fair pris for deres arbejdskraft. En bog fra Tranquebar er derfor en julegave, man kan give med ro i sjælen.

Kunderne hos Tranquebar er meget forskellige. Nogle stopper blot forbi til en hurtig fairtrade kaffe, te eller croissant to-go, mens andre nyder hele det hyggelige univers, hvor man i ro og mag, kan få lov til at slappe af i de skønne møbler med en dejlig bog, ligeså længe man ønsker.

Tranquebar holder mange skønne arrangementer, bogcaféer og foredrag med interessante mennesker fra hele verden, der har en historie at fortælle. Der er altid fyldt med mennesker på disse aftener og det er bestemt noget man bør opleve.

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.11.2010 til 31.12.2010.

Ingen betingelser.Information

Åbningstider og hjemmeside: 

Man-Fre 10-18

Lør: 10-15

http://www.tranquebar.net/

Anmeldelser

AOK

"Tranquebar summer af liv, glæde, begejstring og forandring. Jeg køber alle mine gaver derinde - vil anbefale stedet på det varmeste!!!"

Set på aok.dk

Aftalepart

Tranquebar boghandel
CVR: ??
  • Tranquebar boghandel
    Tranquebar
    Borgergade 14
    1300 København K
Vælg variation
Vælg variation