hip1.jpg
hip2.jpg

6 str. medium designerkopper i porcelæn fra HipVilla.com

249,- / 499,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få fingrene i 6 str. medium designerkopper i porcelæn fra HipVilla.com. Bestil dem nu og giv de unikke kopper med plastic-looket som julegave d. 24. december

Designerkopper til spotpris

Journalist: Mads Emil Wivel og Severin Hygum
Fotograf: Paw Ager

"Kopperne er designet af en af vores leverandører, de er fede, ikke?," spørger medstifter Frederik Reventlow-Grinling entusiastisk, da Downtown får serveret en kop kulsort kaffe på HipVillas kontor på Nørrebro. Kopperne er en nyfortolket porcelænsudgave af de ikoniske hvide engangs-plastikkopper med riller i midten.

"Design behøver ikke være stift og højpandet, det kan sagtens være friskt og hipt," mener Frederik, der prioriterer stilskabende mærker som Hay, Muuto og Normann Copenhagen til den virtuelle shop på HipVilla.com.

Han mener også, at designet af hjemmesiden skal være mindst ligeså cool og indbydende som de møbler, der sælges. Derfor har HipVilla gjort ekstra meget ud af deres webshop og lægger meget energi i at give kunderne en god og personlig oplevelse i den virtuelle møbelforretning.

"Selvom du køber møbler i en webshop, må du gerne føle, at du handler i en rigtig butik," forklarer han om konceptet bag HipVilla. Nyeste tiltag på webshoppen er en 24-timers chatservice, der giver dig mulighed for at få din helt egen personlige shopper, som kan guide dig rundt på hjemmesiden. 

"Det fungerer lidt ligesom den der levende papirclips, der engang var i Word - bare meget mindre irriterende," forklarer Frederik med et smil.

OBS.: Husk at skrive både referencenummer og kontrolbogstaver i beskedfeltet under købet.

Betingelser

  • Kan indløses fra 08.12.2011 til 24.12.2011.

Max. 600 værdibeviser til salg.

Husk at anføre referencenummeret i rabatkodefeltet og kontrolbogstaverne i beskedfeltet under købet.

Tilbuddet kan ikke kombineres med nogen andre former for rabatter.

Fragten er inkluderet.

Bemærk: kan først indløses fra d. 8. dec.Information

??

Aftalepart

HipVilla
CVR: ??

Adresse

Nannasgade 28
2200 København N
Vælg variation
Vælg variation