muus1.jpg
muus2.jpg
muus3.jpg
muus4.jpg
muus5.jpg
muus6.jpg

Få smukke klæder til Múus Malou Sander designlagersalg

250,- / 600,-
  • 58% rabat
  • Slutter om

Få et eksklusivt værdibevis på 600 kr. til Múus Malou Sander lagersalg i Store Kannikestræde den 7.-8. dec. & shop amok i skønne, feminine designs

Designlagersalg med Múus Malou Sander smukke klæder

Journalist: Linda Østergaard

Gør et kup og omfavn din shoppelyst, når Múus Malou Sander holder lagersalg den 7 og 8. december. Her finder du blandt andet uldfrakker, strik, cardigans, skjorter og kjoler til spotpris med fokus på klassiske og feminine snit i lækre materialer.En af grundstenene i Malou Sanders designs er hendes kompromisløshed. Alt skal være perfekt helt ned til mindste detalje - lige fra farver til snit. I 2003 modtog Malou Sander designprisen Guldknappen som anerkendelse for potentialet i det unge mærke. Hun er selvlært designer og har gennem årene arbejdet for flere danske modehuse. Mottoet i kollektionerne er "Everyday georgeus" og er designet ud fra en enkel og feminin stil med vægt på små detaljer og fine twists. 


Designerlagersalget i KFUM-husets flotte lokaler i Indre By trækker altid modehungrende kvinder i alle aldre til sig. Den 7. og 8. december kan du shoppe amok i de i forvejen nedsatte genstande i Múus Malou Sanders klædeskab med dagens værdibevis. Lagersalget er et overflod af kjoler, frakker, jakker, bukser, strik, cardigans og tørklæder, og du kan eksempelvis få fingrene i en figursyet blazer med silkekrave med dit værdibevis på 600 kroner.


Der er selvfølgelig gratis adgang, og du kan både købe flere stykker tøj per værdibevis eller samle værdibevisernes beløb til at betale for én lækker klædegenstand.

God shopping!

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.12.2011 til 08.12.2011.

Værdibeviset gælder til lagersalget d. 7. og 8. december I KFUM-huset på Store Kannikestræde. Der er gratis adgang.


Du må gerne købe flere items pr. værdibevis. Hele værdibevisets beløb skal bruges - dvs. der tilbagebetales ikke eventuelle restbeløb

Max 1 værdibevis pr. personInformation

Åbningstider:

Ons d. 7. dec: 13-19

Tors d. 8. dec: 10-19

Aftalepart

Múus Malou Sander
CVR: ??
  • Múus Malou Sander
    Store Kannikestræde 19
    1169 København K
Vælg variation
Vælg variation