Tid til champagne
Journalist: Mads Emil Wivel
"Gud bevare Danmark," lytter du med et halvt øre. Dronningens
nytårstale er netop forbi, men du har ikke hørt den. Gæsterne
griner, men du ved ikke, hvad de griner af. Champagneglassende
klirrer inde i stuen, men du er ikke engang småsnalret. For du står
alene ude i køkkenet og sveder over at få steg, sovs og salat til
at gå op i en højere enhed.
Men maden er ikke en enhed. Det er en fragmenteret omgang brændt
kød, tynd sovs, kønsløse kartofler og tør chokoladekage. Nu er du
stresset, du har mistet overblikket, og der er olivenolie på dit
nytårstøj. "Hvorfor …" tænker du, "… skal alting være så
besværligt?"
Men alting skal ikke være så besværligt. Du kan for eksempel
bestille en komplet nytårsmenu fra RizRaz, så alt du skal bekymre
dig om er at høre nytårstale, grine og drikke bobler med dine
gæster.
Glæd dig til følgende menu:
Forret
Hummersuppe med hummerhaler og små urter.
Hovedret
Tournedos på 200 gr. med rødvinssauce, rodfrugtpuré,
rødløgskompot og grøntsags-sauté.
Mellemret
2 gode oste med rosmarinbrød og valnødder vendt i honning.
Dessert
Lækker chokolademousse-kage med mokkacreme og bagte
blommer.
Herudover medfølger hvidvin og rødvin - ½ flaske hvid og ½ flaske
rød pr. person. Vinene er gode, kraftige flasker fra Chile. Maden
er færdiglavet og klart til at blive varmet - instruktion
medfølger. Retterne er klar til afhentning nytårsaftensdag og
kommer i engangsservice, så du slipper for opvask og returservice.
Du kan også få maden leveret, og leveringsprisen afhænger af din
bopæl.
Menuen kan bestilles her.
Godt nytår!