2,5 timers forløsende tantra-massage til både mænd og kvinder

950,- / 1.900,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

2,5 timers tantra-massage til både mænd og kvinder giver dig større kontakt til din krop, lærer dig dens muligheder at kende og forløser dine spændinger

Lær at nyde og acceptere dig selv

Journalist: Wendy Beekhuis
Fotograf: Kim Bjærre

Tantramassage er en helkrops oliemassage givet af en kvinde eller mand alt efter dit ønske. Den tantriske tilgang til massagen forener alle aspekter af mennesket og giver derfor adgang til dybe, spirituelle oplevelser og selvindsigt. Du smøres ind i varm mandelolie på hele kroppen, og din krop bliver kærligt vækket gennem en sensuel og afslappende massage.

Der er varme i briksen, levende lys og stille musik, og du får en oplevelse af at kunne slappe helt af og give dig hen i tryghed. Du tilbydes at få en sovemaske på, fordi erfaringen viser, at nydelsen af massagen er større, når man er "gemt væk" og ikke skal forholde sig til massøren.

Inden tantra-massagen tilbyder Tao-Tantra en samtale, hvor du har mulighed for at fortælle om dig selv, og hvad du ønsker at opleve og lære ud fra den tantriske massage. Samtalen er en god hjælp til at få det fulde udbytte af massagen, da massøren derefter kan skræddersy et personligt forløb til dig.

Tantra-massage for kvinder:
Massagen er en helkropsmassage, hvor massøren bruger hænder og arme til at massere. Når der er tid og plads til dine behov, kan du opnå en dyb tilstand af nydelse, glæde og ekstase. Massagen har en meget healende effekt og kan bringe dig i kontakt med dit feminine potentiale.

I den sidste del af massagen er det muligt at få yoni-massage (indre vagina massage), som er en afspændende healingsmassage, der hjælper dig til at frigive indre blokeringer og spændinger. Det er naturligvis fuldstændig frivilligt, om du ønsker yoni-massagen.Tantra-massage for mænd:

Massagen er en helkropsmassage, hvor massøren bruger hænder og arme til at massere. Massagen inkluderer ikke massage af kønsområdet, da formålet er at lære dig at sprede energierne ud i kroppen. Det kan forøge sensitiviteten og fordybe din oplevelse af sanserne og seksualiteten. Du kan få forstærket viriliteten og højnet dit energiniveau.

Betingelser

 • Kan indløses fra 05.12.2011 til 01.02.2013.

Bestil tid via hjemmesiden.

Behandlingen kan enten fås i København K eller Albertslund.

Det er muligt at købe flere behandlinger til sig selv på Downtown i dag.

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud pr. telefon eller på mail senest 24 timer før af hensyn til klinikkens planlægning. Ved for sent afbud vil værdibeviset blive indløst.Information

Åbningstider:

Man, ons, fre: 9-18
Tirs, tors: 12-22

Anmeldelser

taotantramassage.dk

"Jeg har aldrig forestillet mig at jeg skulle betale for en sådan ydelse, men det viste sig at være en utrolig lækker oplevelse der sad i kroppen i flere dage bagefter…"

"Massagen hjælper mig til at blive meget mere nærværende og til stede og i går efter massagen havde jeg en fantastisk følelse af ro og balance - en følelse af at hvile i mig selv..."

Set på www.taotantramassage.dk

Aftalepart

Tao Tantra
CVR: 30995732

Adresse

Pile Allé 43
2000 FRB C
 • Tao Tantra
  Nørregade 41
  1165 København K
 • Tao Tantra
  Herstedøstergade 22
  2620 Albertslund
Vælg variation
Vælg variation