lemarche_009.JPG
lemarche_008.JPG
lemarche_007.JPG
lemarche_006.JPG
lemarche_005.JPG
lemarche_004.JPG
lemarche_003.JPG
lemarche_002.JPG
lemarche_001.JPG

Plej samvittighed & chokoladelyst m. 10-turskort på chokomousse

125,- / 250,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Plej både din samvittighed og søde tand – få fingrene i et 10-turskort til den mundvædende chokolademousse fra Cofoco Le Marché på Frederiksberg

Adlyd din chokoladelyst - for Røde Kors skyld

Journalist: Rose Maria Værnet
Fotograf: Alexander Banck-Petersen

Cofoco Le Marchés enkle koncept er blevet toppopulært blandt unge og gamle københavnere, der ønsker veltilberedt middagsmad til en overkommelig pris med hjem. Le Marché anvender altid årstidens bedste råvarer i tilberedningen af klassiske franskinspirerede aftensmåltider såsom coq au vin og boeuf bourguignon og tilbyder fast tilbehør i form af blød kartoffelpuré, sprøde haricots verts med skalotteløg og olivenolie, spæd grøn salat med vinaigrette, olieret foccaciabrød samt skiftende supper og desserterne tiramisu og chokolademousse.

I denne weekend er det Le Marchés intense (og noget vanedannende) chokolademousse, du og dine nære kan mæske i jer hele ti gange med et 10-tursklippekort, der kan afhentes i butikken på Falkoner Allé og bruges i løbet af december, januar og februar, hver gang du bliver chokoladelysten. At du med købet donerer 62,50 kroner direkte til Røde Kors humanitære arbejde, får vist kun moussen til at smelte endnu rarere på tungen.

Hvis du en dag skulle få lyst til at prøve én af deres aftensmåltider som forrret til din chokolademousse, behøver du ikke bekymre dig om at bestille din mad på forhånd -  Le Marché kan nemlig prale af en ventetid på under fire minutter. Og så har de fire butikker de måske sødeste ekspedienter i hele København.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.12.2011 til 29.02.2012.

Klippekortet afhentes hos Cofoco Le Marché på Falkoner Allé 32 og gælder chokolademousse i denne butik.

Klippene kan bruges på én gang eller et ad gangen.Information

Åbningstider:

Man-søn: 17-21

Aftalepart

Cofoco Le Marché
CVR: ??
  • Cofoco Le Marché
    Falkoner Allé 32
    2000 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation