Halv pris på ’Complete Tranquility Flotation’-behandling hos eksklusive Complete Me

Complete Me tilbyder større velvære
og smukkere hud

Af Naja Olesen

Hos Complete Me kan du lade verden køre videre udenfor, mens du trykker på afstressningsknappen og hengiver dig til den ultimative selvforkælelse. Spa-oplevelsen afslapper dine muskler og giver dig fuldstændig ro - alt imens huden renses i det varme saltvand og efterlades blødere og smukkere. Dagens Tilbud giver en 'Complete Tranquility Flotation'-behandling for halv pris.

Complete Me er et wellness-center, som ligger i hjertet af København. De har kun et formål. At forkæle dig mest muligt på den bedste måde. Og det gør de godt. Både i 2008 og 2009 fik de AOK-prisen for byens bedste wellness.

Daniela Fraser, der står bag Complete Me, giver sit bud på den store succes: "Jeg lægger vægt på alle detaljer lige fra indretning af lokaler, kvaliteten af produkter, humøret hos mine ansatte til blomsterne i vaserne. Det handler om den oplevelse, du får, fra det øjeblik du træder ind over dørtærsklen til du går igen."

Complete Tranquility Flotation giver den ultimative oplevelse af vægtløshed, afslapning og udrensning. Behandlingen er meget populær blandt andet i England, hvor den har vist sig yderst optimal mod ryglidelser, stress og allergi.

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.06.2010 til 15.09.2010.

Ingen betingelserInformation

Åbningstider:

Man-fre 11-18

Lør 10-14

www.complete-me.dk

Anmeldelser

AOK

"I Badstuestræde finder du livsnyder-universet Complete Me, der som navnet antyder, er en skønhedssalon, hvor der lægges vægt på hele sanseapparatet."

Set på aok.dk

Aftalepart

Complete Me
CVR: 29403406

Adresse

Badstuestræde 11
KBH K
  • Complete Me
    Complete Me
    Badstuestræde 11
    1209 Kbh. K
Vælg variation
Vælg variation