krone_001.JPG
krone_002.JPG
krone_003.JPG
krone_004.JPG
krone_005.JPG
krone_006.JPG
krone_007.JPG
krone_008.JPG

Få 2 sandwich el. salater + 2 vand hos nyåbnede Kafé Krone

69,- / 138,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Glæd jer til 2 store frisksmurte clubsandwich eller sprøde cæsarsalater + 2 valgfri vand hos den nyåbnede og hyggelige Kafé Krone

Frokost med udsigt

Journalist: Marie-Louise Svanberg
Fotograf: Kim Bjærre

Jeg kigger forbi Kafé Krone en sen eftermiddag, og den nyåbnede cafe tager sig godt ud. Caféen er rummelig og hyggeligt indrettet med blomster og tændte stearinlys på bordene. Igennem caféens store panoramavinduer nyder jeg den fantastiske udsigt til både havnefront og Operahuset.

Kafé Krone fungerer både som brødudsalg, hvor de hver dag sælger hjemmebagt franskbrød, rugbrød og croissanter og som café, der serverer morgenmad, frokost, kaffe, friskpresset juice samt lækre kager, som får munden til at løbe i vand.

I køkkenet hos Kafé Krone finder jeg de to dygtige kokke Christian Fischer Larsen og Roald Berg, der har en fortid hos bl.a. Kroghs fiskerestaurant og Sct. Gertruds kloster. De har begge stor sans for kvalitet, de bruger udelukkende de bedste råvarer og laver alt mad fra bunden for at opnå en hjemmelavet smagsoplevelse.


Køb dagens tilbud og få…

2 x clubsandwich eller cæsarsalat (clubsandwichen indeholder store saftige stykker kylling, bacon, salat, tomat, agurk og hjemmerørt karrydressing. Den klassiske cæsarsalat består af hele stykker romaine salat, drysset med friskrevet parmesan og brødcroutoner. Til salaten får I friskbagt brød og en hjemmerørt anjosdressing. For 5 kr. ekstra kan du vælge at få kylling i salaten.)

2 x vand (vælg f.eks. friskpresset appelsinjuice, cola eller hjemmelavet iste.)

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.12.2011 til 01.03.2012.

Max. 2 værdibeviser pr. person.

Værdibeviset kan indløses man-fre fra 10-16

Hvis I ønsker at få kylling i jeres cæsarsalat, kan I få det mod en ekstrabetaling på 5 kr.Information

Åbningstider:


Man-fre: 8-16.30

Aftalepart

Kafé Krone
CVR: 20672315

Adresse

Toldbodgade 35
1253 København K
  • Kafé Krone
    Toldbodgade 55 

    1253 København K
Vælg variation
Vælg variation