stig1.jpg
stig2.jpg
stig3.jpg

Få 1 billet til Stig Rossens julekoncert med Anna David

215,- / 430,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 1 billet til Stig Rossens julekoncert med Anna David som gæstesolist i Falconer Salen lørdag d. 10. dec. kl. 20 – det perfekte familiearrangement

En fortryllende julekoncert

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

En skøn julestemning rammer dig, når du træder ind i foyeren på Falconer Salen. Der er en varm atmosfære og en forventningsfuld glæde blandt gæsterne. I salen er scenen pyntet med juletræ, nissesokker og pejs. Der er storskærme på hver side af scenen, og orkesteret summer af instrumenter, der varmer op.

Det er den ultimative julestemning, der indhyller Stig Rossens julekoncerter. Han synger et bredt repertoire af traditionelle og varme julesange, og han byder hvert år en gæstesolist velkommen på scenen. Når koncerten er slut sætter Stig Rossen sig i foyeren, hvor du har mulighed for at få en uformel snak med ham.

Stig Rossen fik sit store gennembrud i England, da han blev hyret til rollen som Jean Valjean i musicalen Les Miserables. Siden har han spillet et utal af roller blandt andet Judas i musicalen Jesus Christ Superstar. Hans stemme er helt unik og meget efterspurgt - også uden for de skrå brædder. Han har blandt andet sunget de danske versioner af Phil Collins sange fra Disneys Tarzan og Bjørne Brødre.

I årets julekoncert kan du blandt andet høre Disney-sangen "Når du ser et stjerneskud," som Stig Rossen synger sammen med gæstesolisten Anna David. Hun fik sit gennembrud med sangen "Fuck dig" og har siden udgivet tre albums.

Hendes sprøde stemme skaber en smuk kontrast til Stig Rossens rene klang, og duetten "Let love be love" er fuldstændig bjergtagende. Downtowns journalist er kommet i godt julehumør af de varme julesange og glæder sig til koncerten.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.12.2011 til 09.03.2012.

Max. 788 værdibeviser til salg.

Billetten gælder kun til forestillingen lørdag d. 10. dec. kl. 20.


Pladserne er nummererede.

Efter køb modtager du en billet på din mail efter 3-4 hverdage. Husk at medbringe billetten til showet. Dit Downtown-værdibevis duer ikke som billet.


Dørene åbner kl. 19.30. Koncerten varer ca. 2 timer inkl. pause.Bemærk: Grundet den korte tidsfrist kan billetterne ikke refunderes efter køb.

Billetten koster 205 kr. og dertil er der lagt BILLETnet-gebyr på 20 kr.Information

Billetten gælder kun til forestillingen lørdag d. 10. dec. kl. 20.

Anmeldelser

ShowBizzen

"Så kom vi i julestemning! (6 stjerner)"

Set på ShowBizzen

Gaffa

"Stig Rossen er indbegrebet af julestemning"

Set hos Gaffa

Aftalepart

Stig Rossens julekoncert
CVR: ??
  • Stig Rossens julekoncert
    Falkoner Allé 9
    2000Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation