Downtown_kampagne_london_02.jpg
Downtown_kampagne_london_03.jpg
Downtown_kampagne_london_04.jpg
Downtown_kampagne_london_01.jpg

Opnå lidt ekstra hygge og varme med din helt egen biopejs

1.140,- / 2.280,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Opnå den unikke pejsehygge med din egen biopejs inkl. 4 l. bioethanol og specialfremstillet pejselighter. Hele herligheden sendes til dig fragtfrit

Miljøvenlig pejsehygge

Journalist: Marie-Louise Svanberg


Jeg har længe drømt om at få en pejs derhjemme. For er der noget hyggeligere på en kold vinteraften end at krybe hjem under tæppet, blive betaget af ildens flammer, alt imens man bliver lunet? Derfor er jeg stor tilhænger af de smarte biopejse. De er et perfekt alternativ til den traditionelle pejs og er en del lettere - for ikke at nævne sundere - at have i en trang københavner lejlighed.

London pejsen kræver ingen installation, den kan bruges med det samme og placeres på en hvilken som helt bord- eller gulvflade. Du kan endda hive den med ud på terrassen, hvor den fint fungerer som et lunt lille ildsted.
Pejsen er designet i sort- eller hvid lakeret stål, og selve brænderen er lavet i rustfrit stål. I den ene side af pejsen sidder et lille håndtag, som gør, at flammerne kan justeres efter ønske. 

Pejsen brænder på bioethanol - et såkaldt biobrændstof - som er baseret på plantemateriale. Det vil sige, at man udvinder ethanol fra afgrøder eller skovprodukter og kan gøre det om og om igen. Det gør, at pejsen er yderst miljøvenlig samtidig med, at du slipper for aske og os. Når du hælder 1 liter bioethanol på London biopejse, kan den brænde i cirka 2-4 timer, og i et rum på ca. 30 kvm. kan den hæve temperaturen med 3-5 grader.

Køb dagens tilbud og få…

- 1 stk. London biopejs. Du vælger selv, om du vil have pejsen i sort eller hvid
.
- 4 liter bioethanol.

- Specialfremstillet lighter
.

Glæd dig til en hyggeligere vinter tilsat lidt ekstra varme.

Betingelser

  • Kan indløses fra 04.12.2011 til 20.12.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 120 værdibeviser til salg.

Værdibeviset indløses ved, at du køber pejsen på almindeligvis over hjemmesiden www.indoorflame.dk. Det er også her, du vælger, hvorvidt pejsen skal være hvid eller sort. Når du går til betaling, vil du finde et tomt felt,, hvor der efterlyses kuponkode el. referencenummer. Her indtaster du dit 6-cifrede referencenummer fra værdibeviset, og når du trykker opdatér, vil prisen ændre sig til 0,-. Herefter går du videre til 'indtastning af dine oplysninger'. Her vil du finde et felt, der hedder 'Downtown.dk kontrolkode', hvor du indtaster de to bogstaver i referencenummeret. 

Bemærk: værdibeviset kan først indløses fra søn. d. 4. dec. 2011.

Levering er inkluderet i prisen.

Der følger 4 l. bioethanol med i prisen. Der kan med fordel købes mere bioethanol i forbindelse med bestilling af pejs, da Indoorflame er én af de billigste forhandlere.

Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale fragtenInformation

??

Aftalepart

Indoorflame
CVR: 34732787

Adresse

Wildersgade 55, 1
1408 København K
Vælg variation
Vælg variation