Diaetistkompagniet_001.JPG
Diaetistkompagniet_002.JPG
Diaetistkompagniet_003.JPG
Diaetistkompagniet_004.JPG
Diaetistkompagniet_005.JPG
Diaetistkompagniet_006.JPG

Få 3 x 20 minutters vægtkonsultation og kostvejledning af klinisk diætist

389,- / 780,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 3 x 20 minutters motiverende vægtkonsultation og kostvejledning af klinisk diætist Cecilia Frederiksen på Hovedvagtsgade lige ved Kongens Nytorv

Du er, hvad du spiser

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

Moderat kalorieindtag og sund kost er en udfordring i december. Julen byder på mange fristelser så som and, sovs og marcipan i lidt for rigelige mængder. Men fristelser er langtfra forbeholdt julemåneden - de er der året rundt i form af mandags-matadormix, tirsdags-takeaway, onsdags-snegl, torsdags-øl og fredagsbar.

Klinisk diætist Cecilia Frederikseng giver dig råd og vejledning til, hvordan du spiser dig igennem julemaden uden at droppe din kur. Og hun hjælper dig med at komme igennem resten af året uden at skulle bokse med yoyo-blodsukker, overvægt og andre livsstilproblemer.

Vellykket diætforløb
Cecilia fokuserer på, at din dagskost er godt dækket ind af livsvigtige vitaminer og næringsstoffer, og hun giver dig nemme løsninger til at optimere alle dagens måltider - også i en travl hverdag. Hun lytter til dine behov og referencer og opsætter realistiske mål for et vellykket diætforløb. Med i bagagen får du en opskriftsamling med godgørende opskrifter til både morgen, frokost og aften.

Cecilia Frederikseng har statsautorisation fra Sundhedsstyrelsen og flere års praktisk erfaring som klinisk diætist bag sig. Hendes behandlingsform og vejledningsprincipper bygger på nye forskningsresultater inden for sundhed og ernæring.

God fornøjelse!

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.12.2011 til 31.01.2012.

Max 1. værdibevis per person.

Tidsbestilling er påkrævet.

Ring og bestil en tid - medbring dit værdibevis til konsultationen.Information

 Åbningstider:

Efter aftale

Aftalepart

Vision4hair DUPLICATE
CVR: ??

Adresse

Studiestræde 65
1554 Kbh V
  • Vision4hair DUPLICATE
    Hovedvagtsgade 6, 1 th.
    1103 Kbh. K
    Tlf. 39 29 17 67
Vælg variation
Vælg variation