Du er, hvad du spiser
Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre
Moderat kalorieindtag og sund kost er en udfordring i december.
Julen byder på mange fristelser så som and, sovs og marcipan i lidt
for rigelige mængder. Men fristelser er langtfra forbeholdt
julemåneden - de er der året rundt i form af mandags-matadormix,
tirsdags-takeaway, onsdags-snegl, torsdags-øl og fredagsbar.
Klinisk diætist Cecilia Frederikseng giver dig råd og vejledning
til, hvordan du spiser dig igennem julemaden uden at droppe din
kur. Og hun hjælper dig med at komme igennem resten af året uden at
skulle bokse med yoyo-blodsukker, overvægt og andre
livsstilproblemer.
Vellykket diætforløb
Cecilia fokuserer på, at din dagskost er godt dækket ind af
livsvigtige vitaminer og næringsstoffer, og hun giver dig nemme
løsninger til at optimere alle dagens måltider - også i en travl
hverdag. Hun lytter til dine behov og referencer og opsætter
realistiske mål for et vellykket diætforløb. Med i bagagen får du
en opskriftsamling med godgørende opskrifter til både morgen,
frokost og aften.
Cecilia Frederikseng har statsautorisation fra Sundhedsstyrelsen
og flere års praktisk erfaring som klinisk diætist bag sig. Hendes
behandlingsform og vejledningsprincipper bygger på nye
forskningsresultater inden for sundhed og ernæring.
God fornøjelse!