Aku_001.jpg
Aku_002.jpg
Aku_003.jpg

Slip af med kroppens ubalancer med en akupunkturbehandling

240,- / 480,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få en akupunkturbehandling hos en af landets mest anerkendte akupunktører. Slip af med ubalancer i kroppen og gå julen glad og sund i møde

Når helbredet er i centrum

Skribent: Mette Henriksen

Foto: Kim Bjærre

Hvem kan sige sig fuldstændig fri for skavanker? Hvad end du måtte døje med, så finder du synderen på samme gerningssted. Dine skavanker skyldes en ubalance i din krop, som kan reguleres og kureres igennem denne tusind år gamle behandlingsform.

Akupunktør (og fysioterapeut) Lars Christian Petersen er en af Danmarks mest anerkendte akupunktører. Med mere end 20 års erfaring fra arbejde i Danmark, Kina og Sri Lanka har han opnået en stærk faglig viden og stor anerkendelse inden for alle grene af faget.

Lars er grundig og behandler aldrig uden først at have haft en udførlig samtale og foretaget en undersøgelse af sine patienter: "Skal man kunne hjælpe ordentligt, så er det meget vigtigt at man stiller den rigtige diagnose og finder frem til, hvor ubalancen præcist er placeret. Via tunge- og pulsdiagnose, samtale, test og undersøgelse vælger jeg den bedste akupunkturbehandling til den enkelte".

I dag har han en klinikker på Frederiksberg og i Birkerød. Lokalerne er store og lyse og der er gjort meget for at oplevelsen skal være behagelig. Ud af højtalerne flyder blød behagelig kinesisk afspændingsmusik, og mens du venter, kan du nyde den fantastiske massagestol. Under selve behandlingen ligger du med store varmelamper på den bløde briks i dit helt eget lokale - helt oplagt til en lille power-nap, mens energierne strømmer i rigtigere retninger.

Dagens Tilbud er også en oplagt gaveidé, som godt må bruges som værdibevis til andre behandlinger i klinikken.

Lars er medlem af Praktiserende Akupunktører og er registreret i RAB (Registreret Alternativ behandler).

Betingelser

 • Kan indløses fra 02.12.2011 til 02.04.2012.

Kan indløses både på Frederiksberg og i Birkerød.

Book online på www.akupunktør.dk eller tlf. 38321900.

Bliver du forhindret, skal du melde afbud pr. tlf. 38794092 eller online senest 24 timer før. Ved for sent afbud vil værdibeviset blive indløstInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Frederiksberg:
Man. 10 - 17
Ons. 10 - 17
Fre. 9 - 15

Birkerød:
Tirs. 10 - 17
Tors. 9 - 17

www.akupunktør.dk

Aftalepart

Akupunktør.dk
CVR: ??

Adresse

Howitzvej 63A
Frederiksberg
 • Akupunktør.dk
  Akupunktøren
  Howitzvej 63 A
  2000 Frederiksberg
 • Akupunktør.dk
  Akupunktøren
  Hovedgaden 41 A
  3460 Birkerød
Vælg variation
Vælg variation