livsstilskompagniet001.jpg
livsstilskompagniet002.JPG
livsstilskompagniet003.JPG
livsstilskompagniet004.JPG
livsstilskompagniet005.JPG
livsstilskompagniet_006.JPG

1 times forløsende kropsmassage hos massør Krestian Barnabas

300,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

1 times forløsende kropsmassage hos massør Krestian Barnabas fra Livsstilskompagniet i Indre By - et stenkast fra Kongens Have

Berøring der forløser hos Livsstilskompagniet

Skribent: 
Linda Østergaard

Foto: Kim Bjærre


Lad en energigivende og behagelig bølge af ro skylle ind over din krop med en massage hos Livsstilskompagniet i den charmerende Fredericiagade. I de lyse, indbydende lokaler bliver du mødt af en mild duft af røgelse og en afstressende atmosfære. Hos den erfarne massør og akupunktør Krestian Barnabas er du i centrum og får en times afspænding og massage, der er et godt supplement til en sund og naturlig livsstil.

Krestian Barnabas er uddannet massør & akupunktør og har 20 års erfaring. Han har senest uddannet sig til Shiatsu-massør. Krestian har med sine kombinationsbehandlinger opnået fantastiske resultater.

"Jeg går meget op i, at behandlingen skal virke. Jeg stikker en finger i jorden og finder ud af, hvad der er i vejen. Mit mål er at hjælpe og fjerne de ting, der er vejen. Samtidig vil jeg gerne give en oplevelse af ro og velvære som en ekstra bonus," siger Krestian Barnabas.

Behandlingen styrker din kropsbevidsthed, giver et skud ny energi og afhjælper med nøjagtige tryk og stræk fysiske skavanker som hovedpine og smerter i skulder, nakke og ryg. Massagen kan også berolige en stresset krop & sjæl, og behandlingen indeholder også en snak om kost og livsstil.

Det er ren nydelse. Rent fysisk sker der en forbedring af blod og energicirkulationen, tiltrækning af styrkende energi til svage områder eller steder med blokeringer og myoser. Virkningen er dog ikke kun fysisk - men i høj grad også psykisk. Massagen er nemlig også et middel mod stress, da kropslige berøringer er gode til at neutralisere mental og emotionel overenergi. Selve massagen kan gives blødt eller hårdt - vigtigst er det at tilpasse behandlingen til din smag. Når kroppen bliver masseret med et passende tryk, vil du slappe af og synke ned i kroppen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.12.2011 til 01.03.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 200 værdibeviser til salg.

Bestil tid på hjemmesiden under "bestil tid til massage"

Afbestilling skal ske 24 timer før ellers kan værdibeviset indløsesInformation

Åbningstider:

Åbningstider efter aftale

Aftalepart

Livsstilskompagniet
CVR: 26451280

Adresse

Store Kongens Gade 79
Kbh K
  • Livsstilskompagniet
    Fredericiagade 15C, 2. tv.

    1310 København K
Vælg variation
Vælg variation