Darling_001.JPG
Darling_002.JPG
Darling_005.JPG
Darling_006.JPG
Darling_007.JPG
Darling_008.JPG
Darling_009.JPG
Darling_001.JPG
Darling_002.JPG
Darling_007.JPG

2 x saftige burgere med råstegte kartofler & hjemmerørt aioli

95,- / 190,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 2 x saftige burgere på det classy lille vesterbro-sted Darling aRTbar på Enghave Plads – I får glinsende, råstegte kartofler og hjemmerørt aioli til

Vesterbro-burger, drinks og dj's

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Darling aRTbar er en lille hyggekrog midt på Enghave plads, der har en særlig Vesterbro-vibe. Den ligger lunt midt mellem de lokale værtshuse og trendy cocktailbarer med udsigt til skaterne på pladsen.

 

Der er en rolig og afslappet atmosfære i caféen, da Downtowns udsendte kigger forbi. En far sidder med sin lille søn i en af de små, intime båse og spiser. Et ungt par drikker kaffe efter at have spist, og en mand sidder og læser avis ved et højbord ved vinduet, mens han venter på sin mad.

Downtowns udsendte smagte Darlings burgere, og de bød på en masse saft og kraft. Af drikkevarer kan du købe øl, vin, sodavand, øko-juice, kaffe, chai latte, te, varm chokolade, iskaffe og irish coffee.

 

Darling aRTbar giver den som bar om torsdagen og i weekenden med skiftende dj's ved mixerpulten. Her kan du nyde cocktails til soul, hip hop, funk, indie og rock. Som Downtown-kunder får I hver især de første 2 cocktails for ens pris om torsdagen. Så smut forbi Café Darling, hvor betjeningen er sød, og stemningen er vaskeægte vesterbrosk.

Betingelser

  • Kan indløses fra 30.11.2011 til 29.02.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.


Bordbestilling er påkrævet på tlf. 33 23 10 01.

 

Tilbuddet gælder man, tirs og tors kl. 19-22.

 

Køkkenet lukker kl. 21.

 

Kan ikke benyttes som take away.

 

Lukket fra d. 31. dec - 5. jan.Information

 

Åbningstider:

Man-ons: 11-24

Tors: 11-02

Fre-lør: 11-05

Søn: 11-20

Anmeldelser

Aok.dk

Stort og godt menu kort med billige priser. Det er en stor tallerken man får, og det er svært at gennemskue, hvordan maden kan være SÅ god til den pris. Alt i alt et super sted både i weekenden og i hverdagen.

Set på aok.dk

 

Vi må nok lige sige, at man virkelig får en oplevelse af de store, når man går på darling og spiser, nu hvor der er kommet ny ejer/kok - sikken en mad, og der er vildt hyggeligt og god betjening, man får maden hurtigt, dejligt.

Set på aok.dk

Mægtig hyggelig café, som ændrer helt karakter om aftenen, når dj'en rykker ind!
Set på aok.dk

 

Aftalepart

Darling aRTbar
CVR: ??
  • Darling aRTbar
    Enghave Plads 9
    1670 København V
    Tlf. 33 23 10 01
Vælg variation
Vælg variation