performanseart_001.JPG
performanseart_002.JPG
performanseart_003.JPG
performanseart_004.JPG
performanseart_005.JPG

Instruktion eller show i poledance til din næste fest

1.699,- / 4.000,-
  • 58% rabat
  • Slutter om

Book en showdancer til din julefrokost eller event. Få 1 times udfordrende kursus med afsluttende show eller 3 x 15 min. ren show

Udfordrende danse-akrobatik

Journalist: Severin Hygum

 

De dygtige dansere og instruktører bag PerformanceArt kører ud til alle slags arrangementer og kan et par tricks, du nok aldrig har set før. De leverer et show, der får underkæberne til at falde, og stemningen til at stige. Samtidig er de kompetente undervisere, der gør sig i både pole- og showdance. Book de dygtige dansere til din næste event og få en uforglemmelig aften.

I poledance gælder det om at udføre akrobatiske moves på stangen samtidig med, at det ser elegant og ubesværet ud. Det er hårdere og sværere end man tror! Man får trænet hele kroppen og bruger musklerne på en meget anderledes måde.

Pole- og showdance som profession
Bag firmaet PerformanceArt står de dygtige dansere Malene Riis og Marie Kolstrup, som har valgt at gøre dansen til deres profession. De har begge utallige store som små danseperformances bag sig på klubber, til koncerter, i musikvideoer mv. og begge er vant til at undervise i både pole- og showdance. Det er med andre ord kompetente kvinder, der står bag firmaet, som også har fire andre professionelle dansere i staben. 

Forskellige show-typer
I kan som nævnt vælge mellem et kursus, der introducerer jer til poledance eller 3 x 15 minutters show. Vælger I at blive introduceret i poledance gælder det med et værdibevis til selskaber med op til 10 deltagere og afsluttes med et show fra de professionelle. Med to værdibeviser kan I være op til 20 deltagere på kurset, der så har to instruktører. Vælger I de 3 x 15 minutters show, kan I også købe to eller flere værdibeviser, som giver et endnu vildere show med blandt andet to performere på samme pole, også kaldet PoleDouble. Bemærk, at værdibeviset gælder et helt år - så I har masser af tid til at finde den rette lejlighed.

Downtown-redaktionen kan godt li' udfordringer og opfordrer derfor jer kære medlemmer til at tage udfordringen op med poledance. Vælger I muligheden for en introduktion i poledance, får I med garanti et godt grin over hinandens stang-udfoldelser, og samtidig kan I lade jer imponere over den efterfølgende poledance-opvisning.

Betingelser

  • Kan indløses fra 29.11.2011 til 29.11.2012.

Max. 4 værdibeviser pr. person/adresse.

2 værdibeviser kan bruges til enten 2 shows/kurser eller 1 show/kursus med 2 performere.

Bestil tid på tlf. 25 61 77 56

Vælg mellem 3 x 15 min. poledance-show/showdance eller 1 times poledance-kursus inkl. afsluttende show.

Til poledance-kurset gælder det, at 1 værdibevis er for 1 instruktør, der underviser op til 10 deltagende og 2 værdibeviser gælder for 2 instruktører og op til 20 deltagende.

Inkl. kørsel i Storkøbenhavn. Der kan også køres ud til andre steder mod ekstrabetaling.

Der tages forbehold for fuldt bookede dage.

PerformanceArt medbringer selv stang.
Evt. afbestilling skal ske min. 24 timer i forvejen.
Showet inkluderer ikke striptease og gælder ikke jule- og nytårsaften. Tilbuddet gælder heller ikke i forvejen bookede tider.Information

 

Åbningstider:

Der køres ud efter aftale.

Aftalepart

PerformanceArt
CVR: 34268444

Adresse

FREDERIKSSUNDSVEJ 188, ST. 2700 BRØNSHØJ
Brønshøj
  • PerformanceArt
    Rentemestervej 66
    2400 København NV
    Tlf. 31 37 00 10
Vælg variation
Vælg variation