Design dit eget unikke smykke af perler og ædelstene sammen med Jewels2go’s kreative smykkedesignere – værdibevis på 500,- for kun 250,-

Jewels2go forvandler din smykkedrøm til virkelighed

Skribent: Linea Sanderbo

Foto: Kim Bjærre

Ønsker du et smykke, som ingen andre har magen til? Så kom ind og besøg Jewels2go. Her er hvert enkelt smykke, med dets naturlige ædelstene og perler, et lille håndlavet værk. Du designer selv dit smykke sammen med Jewels2go's dygtige designere og håndværkere, eller du kan finde et unikt smykke i butikken.

Den eksklusive smykkebutik Jewels2go har sin base i Nansensgade-kvarteret i København. Butikkens ædelstene og perler er hentet fra lande som Mexico og Tanzania samt øen Tahiti. Det er den ægte vare, og det er netop natur-smykkestenene, der gør butikken til noget specielt.

Jævnligt besøger internationale kunder Jewels2go, hvoraf flere er stamkunder. Og et kig rundt i den hyggelige kælderbutik vidner om, at det kun er fantasien, der sætter grænser. Ædelstenene og perlerne spænder vidt over hele farvepaletten fra sart rosa og lysegrøn til pangfarver med kant. Smykkerne er tidløse, og her findes alt fra klassiske ringe og armbånd til halskæder og øreringe med et mere vovet udtryk.

Midt i butikken står et arbejdsbord med værktøj klar til at forvandle dine ønsker til unikke smykker. Hvert udstillet smykke har sit personlige præg. Guld, sølv og Sterling forbinder de smukke ædelsten og perler. Ikke to smykker er ens - og det er den bærende idé hos Jewels2go, forklarer Birthe Jensen, som er den ene af de to smykkedesignere og indehavere af butikken.

Birthe Jensen og Susanne Wulff Pedersen er altid klar til at tage en snak med dig om design af dit unikke smykke. Og her er god tid til at få det rette udtryk frem sammen med dig. Så med Dagens Tilbud til en værdi på 500,- for kun 250,- kan du få et smykke lige efter dit eget ønske, eller købe de udstillede smykker i butikken.

Betingelser

  • Kan indløses fra 15.11.2010 til 14.03.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Torsdag 14-17

Fredag 12-19

Lørdag 11-15

Mandag-onsdag åbent efter aftale, ring gerne på 23963707

www.jewels2go.dk

Anmeldelser

Joan Meelby

"Jewels2go har nogle smukke, unikke smykker, jeg har købt flere, og det er ofte dem, jeg tager på igen og igen."

Joan Meelby, stamkunde hos Jewels2go

Aftalepart

Jewels2go
CVR: ??
  • Jewels2go
    Jewels2go
    Vendersgade 17 i kælderen
    1363 København K
Vælg variation
Vælg variation