baisikeli_001.JPG
baisikeli_002.JPG
baisikeli_003.JPG
baisikeli_004.JPG
baisikeli_005.JPG
baisikeli_006.JPG
baisikeli_007.JPG
baisikeli_008.JPG

Vinterklargøring og Reelight-lygter til din cykel

337,- / 674,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få et par Reelight-magnetlygter monteret på din cykel, vinterklargøring og valgfri kaffe hos Baisikeli på Ingerslevgade ved Kødbyen

Cykelværksted m.m.

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre


"Det her er det største cykelværksted, jeg nogensinde har set," er min første tanke, da jeg besøger Baisikeli på Ingerslevgade. "Vi er et af de eneste steder i København, der har plads til at tage ladcykler indenfor," siger Baisikeli-indehaver Henrik Smedegaard Mortensen, der viser mig rundt på værkstedet.

Han tager mig med ind i næste afdeling, der huser Danmarks største udvalg af brugte cykler til salg. Cyklerne er tip-top-istandsat og bliver solgt med et halvt års garanti. Søren peger på en - for det utrænede øje - ikke særlig prangende damecykel: "Det her er en gammel svensk Monark fra Uppsala. Den er stor og tung og rusten, men den kører sindssygt godt," fortæller han med professionel begejstring og viser vej over i caféen, hvor pendlere og andet Vesterbro-godfolk drikker kaffe og kigger på cykelplakater.

På caféens facade har den amerikanske gadekunstner Shepard Fairey - manden bag Obamas ikoniske valgkampsplakat - malet et stort vægmaleri. "Han udstillede i Kødbyen for et par måneder siden, og så besluttede han lige at gøre lidt reklame for sig selv på vores mur," fortæller Henrik med et smil. Det er ikke alle cykelværksteder, der har en international anerkendt street art-kunstner hængende på husmuren.

Udover at være værksted, forretning og café er Baisikeli også et socialt foretagende, der driver et søster-cykelværksted i Mozambique. Siden 2007 har de fragtet over 3.000 cykler til Afrika, og de sender jævnligt danske medarbejdere sydpå for at hjælpe og videreuddanne de lokale ansatte.

"Cykelværkstedet i Mozambique fixer cykler til lokale forhold. Det vil sige, at der er fokuseret på holdbarhed og god bæreevne," siger Henrik og fortæller, at en cykel kan betyde utrolig meget for en familie i et afrikansk lokalsamfund. Ofte er cyklen det eneste transportmiddel - ud over fødderne - der kan transportere folk til uddannelsesinstitutioner, hospitaler og markeder.

Køb dagens tilbud og få …


Reelight-magnetcykellygter (model SL 150), vinterklargøring, kaffe og god samvittighed over, at du støtter cykelindustrien i Mozambique. Det er jo hele 4 ting på én gang. God fornøjelse.

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.11.2011 til 27.02.2012.

Max. 600 værdibeviser til salg.

Max. 1. værdibevis pr. person.
 

Der skal ikke bestilles tid, du dropper bare forbi værkstedet med din cykel.

Forvent at få din cykel igen efter 24 timer. I mellemtiden har du en lånecykel til rådighed
.

 
Information

 

Åbningstider:

Man-fre: 7.30-18
Lør: 10-14

Anmeldelser

cphpost.dk

"So far Baisikeli has sent over 3,000 bicycles to Africa, some of which are being used by dairy and coffee farmers to transport greater volumes of their goods to factories and distributors, increasing their salaries and stimulating local economies."


(Set på cphpost.dk)

Aftalepart

Baisikeli
CVR: ??

Adresse

Ingerslevsgade 80
Kbh V
  • Baisikeli
    Ingerlevsgade 80
    1705 København V
    Tlf. 53 61 02 29
Vælg variation
Vælg variation