loebe_001.JPG
loebe_002.JPG
loebe_003.JPG
loebe_004.JPG
loebe_005.JPG
loebe_006.JPG
loebe_007.JPG
loebe_008.JPG
loebe_009.jpg
loebe_010.jpg
loebe_011.jpg
loebe_012.jpg

Giv dit løb et boost med løbehipsters & gavekort til løbesko

125,- / 549,-
  • 77% rabat
  • Slutter om

Bliv klædt rigtig på til løb med 2 par dame-løbehipsters fra Kari Traa og et gavekort på 250 kr. til løbesko hos nyåbnede Løbeakademiet på Østerbro

Giv dit løb et boost

Journalist: Linda Østergaard
Fotograf: Kim Bjærre

 

Løb er lig med mere mig-tid og er sundt & styrkende. Der er kun gode ting at sige om højt tempo i løbeskoene, men hvis løbegejsten er dalende er der måske bare brug for en lille opmuntring. Jeg kender i hvert fald fra mig selv, at hvis jeg får en ny løbegadget er det pludselig lidt sjovere at dyrke vidundermidlet løb.

 

Løbeakademiet åbnede den 5. november på Trianglen og er en niche-løbebutik med et twist. Butikken er indrettet med råt træ, som givet den et modebevidst og maskulint touch. Kasper Nielsen er manden bag, der som løbeekspert og fysioterapeut er den helt rette at få rådgivning af.

"Alt vi har i butikken er noget, vi selv har testet og kan stå indenfor," forklarer Kasper og peger rundt på tøjstativerne, som er lavet af synlige stålrør, og fyldt med luksus-løbetøj.

Jeg har længe været på jagt efter de helt perfekte løbesko, så det er en oplagt chance. Kasper spørger til mine løbevaner og henter derefter et par økologiske løbesko fra Brooks, som er lavet af genbrugssofa og plastikflasker. De er så lækre og lette, at det føles som at stikke fødderne i flødeskum. På løbebåndet optager et videokamera, om jeg lander rigtigt, og bagefter kigger vi sammen optagelserne igennem, så Kasper kan vurdere, om de passer til mig.

 

Køb dagens tilbud og få ...

- 2 x løbehipsters til damer i en blød blanding af bomuld og elastan (str. S-XL), som fås i en farvekombination med hvid og sort/lyserød eller hvid og multistribet. De har en komfortabel pasform, og du bliver helt sikkert så glade for dem, at du også bruger dem til hverdag. De har ingen irriterende syninger og er svedtransporterende.

- Et gavekort på 250 kroner til alle løbesko i butikken. Der er både modeller til kvinder og mænd fra eksklusive mærker som New Balance, Brooks og Pearl Izumi. Du får naturligvis professionel vejledning og en løbetest.

 

- 20 % rabat på køb af andre Kari Traa produkter, der har et stort udvalg af løbetights, løbetoppe og løbeundertøj. Downtowns udsendte synes, det er let at forelske sig i uldløbetrøjer og fitnesstøj fra den norske designer, der kombinerer sin fortid som ekstrem skiløber med et modebevidst og funktionelt design.

Betingelser

  • Kan indløses fra 28.11.2011 til 30.12.2011.

Max. 500 værdibeviser til salg.

 

Værdibeviset kan først indløses fra mandag den 28/11 2011.

Løbehipsters fås i damemodel fra str. S-XL og i to forskellige farvekombinationer.

Ved køb af dagens tilbud skal du angive, hvilken størrelse og farvekombination du ønsker dine løbehipsters i.

Du kan ikke benytte værdibeviset med andre former for rabatter eller bruge 2 værdibeviser på samme køb.

Tingene skal afhentes i butikken, og herefter kan varerne ikke byttes.

 Information

Åbningstider:

Man-fre: 10-18
Lør: 10-15

Aftalepart

Løbeakademiet
CVR: ??

Adresse

Trianglen 3
2100 København Ø
  • Løbeakademiet
    Trianglen 3
    2100 København Ø
    Tlf.: 35 42 42 30
Vælg variation
Vælg variation