alarm_001.jpg
alarm_002.jpg
alarm_003.jpg

Få en trådløs privatalarm med 3 måneders service

500,- / 1.935,-
  • 74% rabat
  • Slutter om

Få en forsikringsgodkendt alarmpakke med direkte forbindelse til døgnbemandet vagtcentral inklusiv installation og 3 mdrs. service

Undgå ubudne gæster

 

Journalist: Severin Hygum

 

ProTech er specialister i at håndtere indbrud og overfald med deres certificerede alarm- og sikkerhedssystemer, og kontrolcentralen er godkendt af Rigspolitichefen med et vagtkorps på hele 500 mand. Firmaet har desuden over 10 års erfaring med alarm- og sikringssystemer og er medlem af SikkerhedsBranchen.

 

Alarmsystemet er forsikringsgodkendt og certificeret med den såkaldte ISO9001:2008-kvalitetsstandard. ProTech Alarm & Sikring blev i 2008 udnævnt til Gazelle-virksomhed på grund af deres store fremgang - det synes vi er ret imponerende!

 

Det får du:
- Privatalarmpakken indeholder dørkontakt, overfaldsalarm og to rumfølere (kan udvides med mange forskellige detektorer, blandt andet til røg, rum, vindue, dør, gas, vand, glas mm.)

- 3 mdrs. serviceabonnement uden binding inkl. batteriskift, online-administration af kontaktpersoner og alarmhistorik samt døgnbemandet teknikerberedskab.

 

ProTech har mange glade kunder, men tager også gratis systemet ned igen efter 6 måneder, hvis du ikke vil fortsætte aftalen.

 

Døgnbemandet kontrolcentral

Mindst hver time testes kommunikationen mellem privatalarmen og centralen via et særligt GSM-modul, så du er sikker på altid at have en funktionsdygtig alarm. Den døgnbemandede kontrolcentral er godkendt af Rigspolitichefen og ved en verificeret alarm (hvis mindst to detektorer fanger noget samtidig) kontaktes politiet direkte. Går en enkelt alarm kontaktes tilkaldepersoner i aftalt rækkefølge, og ProTech kan altid sende en vagt ud, hvis du ønsker det (dette er dog ikke inkluderet i Downtown-prisen).

 

Du kan online selv bestemme om det er svigerfar, naboen eller en hel tredje, der skal være kontaktperson ud over dig selv ved alarm. Går en alarm kan du også selv gå ind og se, hvilken detektor det er blevet aktiveret, hvem der er blevet kontaktet osv.- smart, hvis man eksempelvis er ude at rejse.

 

Det er med andre ord en rigtig god mulighed for dig der vil sikre hjemmet og skabe mere tryghed.

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.11.2011 til 18.02.2012.

Max. 70 værdibeviser til salg.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Ring og book teknikerbesøg på tlf. 43 44 01 12.

Installation foregår i tidsrummet 8-15 på hverdage og gælder husstande i postnumre fra 0-40xx.


Inkluderer opsætning af én Basis Privatalarmpakke (til låns på ubestemt tid), 3 mdrs. serviceabonnement (normalpris 214 kr./mdr.) og evt. nedtagelse efter 6 mdr.


Skal anlægget udvides med flere detektorer, afregnes dette jf. prisliste på www.alarmogsikring.dk.

Vagtudrykninger og teknikerbesøg udover tilbuddet afregnes særskilt til sædvanlig listepris.

Der tages ikke ansvar for eventuelle efterreparationer som installationen måtte medføre.

Serviceabonnementet indeholder batteriskift, vagtberedskab, online-administration af kontaktpersoner og alarmhistorik samt døgnbemandet teknikerberedskab.

Serviceabonnementet indeholder ikke vagtudrykning og teknikerbesøg ud over ved batteriskift, men kan udvides med dette.

For yderligere informationer kontakt ProTech Alarm & Sikring på tlf. 43 44 01 12.Information

 

Åbningstider:

Installation foregår i tidsrummet 8-15 på hverdage.

Aftalepart

ProTech Alarm & Sikring ApS
CVR: ??

Adresse

Hillerødvej 22
3550 Slangerup
  • ProTech Alarm & Sikring ApS
    Hillerødvej 22
    3550 Slangerup
    Tlf. 43 44 01 12
Vælg variation
Vælg variation