cover_1.jpg

dt

189,- / 1.078,-
Udsolgt
  • 82% rabat
  • Slutter om

Få 82% på modemagasinet Cover og hårplejeprodukter fra Kevin Murphy

Stil handler om personlighed

Frederik Plum

Cover er altid ét skridt foran og senest har de spottet australske Kevin Murphy. Hans økologiske og parabenefri hårplejeprodukter har taget modeverdenen med storm, og er elsket af topmodeller som Sofie Dahl og Helena Christensen. Dagens Tilbud giver 1 års abonnement på Cover samt en eksklusiv pakke med shampoo og balsam fra Kevin Murphy til 189 kr. (normalpris 1078 kr.) Den eneste dårlige nyhed er, at vi kun har et begrænset antal, så det gælder om at være først.

Det er altid godt at kende de nyeste trends, men stil handler først og fremmest om personlighed. Derfor arbejder Cover sammen med branchens dygtigste og mest kreative mennesker, som bidrager til, at moden i Cover altid er personlig og brugbar, mens Cover finder de nyeste tendenser.

Cover guider læserne gennem en produktjungle, der kan være svær at overskue, og går bag om branchen for at sætte fokus på de hotteste og smukkeste tendenser. Magasinet sætter en ære i at udfordre læserne med begavede og interessante interviews samt nye og overraskende kultur- og livsstilstemaer.

Cover er blandt de få danske magasiner der sælger i udlandet. Hver måned sendes magasiner til Sverige, Tyskland, England, USA og Japan. Det skyldes at Cover kan noget, de færreste danske magasiner kan. De gør en dyd ud af at servere de nyeste trends i et indbydende og æstetisk univers. Desuden har Cover kogt det redaktionelle indhold ned til det centrale, og med udgangspunkt i professionel journalistik og et uforligneligt internationalt netværk, kan Cover tilbyde de største stjerner.

I det seneste nummer af magasinet kan du se Covers bud på de 25 bedst klædte danske kvinder lige nu, og komme med indenfor hos designeren Azzedine Alaïa, når Carine Roitfeld kigger forbi det parisiske hovedkvarter for at vælge ud til en modeserie i fransk Vogue.

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.06.2010 til 30.06.2010.
Max 250 værdibeviser ialt!

Du skal selv afhente hårplejeprodukterne på Cover's kontor. Medbring dit tilsendte referencenummer fra downtown.dk

Mht. årsabonnementet vil du blive kontaktet direkte af Cover på den oplyste email.Information

www.kevinmurphy.com.au

www.cover.dk

Cover
Læderstrædet 34, 1 sal.
1201 Kbh. K

Anmeldelser

kevinmurphy.com.au

"All our products contain high levels of natural ingredients and we use high grade essential oils and amino acids for the ultimate hair and scalp treatment. You'll see the effects immediately."

Set på kevinmurphy.com.au

Aftalepart

Cover
CVR: ??

Adresse

Sundevedsgade 5 st, th
Vesterbro
  • Cover
    Cover
    Læderstrædet 34, 1 sal.
    1201 Kbh. K
Vælg variation
Vælg variation