fn92_001.JPG
fn92_002.JPG
fn92_003.JPG
fn92_005.JPG
fn92_006.JPG
fn92_007.JPG
fn92_008.JPG
fn92_009.JPG
fn92_010.JPG

Få et gavekort på 400 kr. til vintagebutikken FN92 i Indre By

199,- / 400,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Er du vild med vintage? Med et gavekort på 400 kr. til FN92 kan du shoppe amok i et skatkammer af smukke vintagekjoler, sko og accessories

Vidunderlige vintagefund i 1000'vis

Journalist: Marie-Louise Svanberg
Fotograf:
Kim Bjærre

Knuselsker du at jagte unikke vintagefund med historie og sjæl? Eller står du og mangler kjolen til årets Mad Men-temafest? Så går du ikke forgæves hos den eventyrlige butik FN92 i hyggelige Larsbjørnsstræde.

I den lille kælderbutik bliver du på magisk vis ført tilbage til en svunden tid. Du finder dig selv omringet af overdådige festskrud, spadseredragter og struttende skørter fra alverdens tidsaldre. De alle hænger på giner langs butikkens vægge.

Bag den fine butik står Pauli Tvilling. Han kombinerer sin baggrund som skrædder med sin brændende passion for smukke kjoler fra forgangne årtier, hvilket har resulteret i FN92. Butikken indeholder en omfattende samling af vidunderlige vintagefund, som Pauli har fundet på sine mange rejser til Hollywood.

Pauli har ladet de fleste af kjolerne være i deres oprindelige stand, mens andre er customized, hvor han peppet dem op ved f.eks. at tilføje lidt perler og andre lækre detaljer. Blandt butikkens bestsellers finder du et stort udvalg af hovedpynt, som Pauli også selv har kreeret. Du finder små hatte og hårbånd pyntet med fjer, blomster, sløjfer eller perler af både træ og glas.

Gavekortet gælder både til den fysiske butik i Larsbjørnsstræde og til butikkens webshop, som du finder på www.fn92vintage.com. Downtown vil dog i højeste grad opfordre dig til at tage et smut forbi den charmerende butik, da den bestemt er et besøg værd.

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.11.2011 til 17.02.2012.

Max. 400 værdibeviser til salg.

Max. 1 værdibevis til salg pr. person.

 
Værdibeviset gælder både til butikken i Larsbjørnsstræde og til webshop. Ved køb på webshop skal du lave et køb på almindelig vis over hjemmesiden:
www.fn92vintage.com . I kommentarfeltet skrives referencenummer, hvorefter rabatten vil blive fratrukket.

Ved eventuelt restbeløb bliver dette ikke overført til tilgodebevis eller udbetalt.

 

Du må max. bruge 1 værdibevis pr. person.

 

OBS: da hovedpynt bliver lavet i hånden af Pauli, kan der forekomme ventetid ved bestilling af disse.Information

Åbningstider:

Man-fre: 11-18

Lør: 11-16

Anmeldelser

Aok.dk

"Fantastisk boutique med det største udvalg af fine kjoler, hatte sko og accessories. Kunststof er forbudt i denne butik, så der er kun kvalitet på bøjlerne. Leder du efter en fin festkjole eller et par skønne sko, så er du kommet til det rette sted."

(set på aok.dk)

 

"En helt unik samling af kvalitets vintagetøj. Dejligt at se en butik så anderledes indrettet med atmosfære og praftfulde kjoler, frakker, hatte, sko mm. til enhver lejlighed."

(set på aok.dk)

Aftalepart

FN92
CVR: ??

Adresse

Lars Bjørnsstræde 6, kl. th.
1454 Kbh K
  • FN92
    Larsbjørnsstræde 6, kld. Th.
    1454 København K
    Tlf. 33 13 20 50
Vælg variation
Vælg variation