advance_001.JPG
advance_002.JPG
advance_003.JPG
advance_004.JPG
advance_005.JPG
advance_006.JPG
advance_007.JPG
advance_008.JPG
advance_009.JPG

Oxygenbehandling og diamantpeeling hos Advanced Beauty

399,- / 1.198,-
  • 67% rabat
  • Slutter om

Få en diamantpeeling og oxygenbehandling hos Advanced Beauty i Virum. Kombinationen af ilt, serum, vakuum og microdermabrasion giver huden et synligt løft

Diamonds are a girls best friend

Journalist: Julie Vibe Michelsen

Fotograf: Kim Bjærre


Da jeg træder ind ad døren hos Advanced Beauty, bliver jeg mødt af indehaveren Manizhe og de to kosmetologer Louise og Janni, som smilende byder velkommen. Dermalogica hudplejeserier og Jane Iredale makeup står på hylderne, men de antikke møbler giver mig følelsen af at være trådt ind i en fransk rokokostue fra 1700-tallet. Elegant og hyggeligt. Mens jeg venter på min behandling, får jeg serveret kakao i en lille kop med underkop, en guldske til at røre med og en fransk biscuit on the side.

Før behandlingen:
Behandlingen begynder med en grundig analyse af min hud, så Manizhe kan skræddersy alt til mine behov. Den er tør og tydelig mærket af kulden, så det kræver lidt ekstra omsorg. Manizhe går grundigt og professionelt til værks. Jeg lægger mig på den opvarmede briks, får et par dun-hjemmesko på og føler mig helt klar til at nyde dagens prøvebehandling.

Diamant-peeling:
En diamantpeeling er den mest effektive form for microdermabrasion, der findes. I modsætning til krystal-dermabrasion, så er der her ingen krystaller, der tilstopper dine porer. Et effektivt men blidt vakuumsug er med til at stimulere dit blodomløb og fjerne lymfeophobninger. En diamant-peeling giver dig den optimale effekt af eksfoliering og hudforyngelse og efterlader min hud helt glat og opstrammet.

Oxygen Lift:
En Oxygen-maskine, der producerer ca. 90 % koncentreret ilt, tilfører min hud en specialudviklet serum. Air brushen føres 2-3 gange tæt hen over huden med ren ilt. Serumet og huden iltes og serumet bliver "presset" ind i huden og giver en langt bedre virkning end almindelig påføring.

Efter behandlingen
Jeg har været under behandling i en lille time. Min hud er glat og blød, og i dagende efter forsvinder alle urenheder. Det føles som om, at mine øjenlåg har løftet sig, og jeg ser friskere ud. Med hjem får jeg en lille goodie bag med små prøver på cremer skræddersyet til min hud.

Hvordan kommer jeg til Virum Torv?
Du kan tage S-tog B mod Holte, som kører fra Hovedbanegården. Det tager 25 minutter og koster 5 klip. Virum Torv ligger lige ved stationen.

Gratis Parkering
Du kan parkere gratis lige foran Advanced Beautys lokaler, så du skal ikke stresse over parkeringsvagter eller bøder, når du ligger og slapper af.

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.11.2011 til 14.02.2013.

Bookning af tid skal ske online på www.abhudpleje.dk. Vælg behandlingen "Downtown - Diamantpeeling og Oxygenbehandling"

 

Afbud skal ske senest 24 timer før ellers kan værdibeviset anses som brugt.
Information

Åbningstider:


Man-tir:10-17.30

Ons:10-19

Tor:10-19

Fre:10-19

Lør:10-14

 

Aftalepart

Advanced Beauty
CVR: 20806788

Adresse

Virum Torv 1, st. tv
2830 Virum
  • Advanced Beauty
    Virum Torv 1, st. tv.
    2830 Virum
Vælg variation
Vælg variation