serup_001.jpg
serup_002.jpg
serup_003.jpg

??

400,- / 800,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på klipning og økologisk hårkur fra Kevin Murphy hos professionelle Serup Hair and Fashion på Frederiksberg

Nye lokker

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Foto: Kim Bjærre

Vi går vinteren i møde, og det tager hårdt på håret, der kan blive tørt og ødelagt af kulde og blæst. Derfor kommer Serup  Hair and Fashion som en tidlig julegave til dig. Så slip af med spaltede spidser og tørt elektrisk hår. Læg dig under saksen hos Serup  Hair and Fashion, der giver lækre professionelle klipninger og en økologisk hårkur fra Kevin Murphy, som tilfører liv, glans og energi til dit hår.


Serup Hair and Fashion har ligget på Vesterbrogade i 9 år, og er et sted med liv og rigtig god stemning. For nylig har Serup Hair and Fashion udvidet, så der også er et lækkert sortiment af tøj fra eksempelvis S'NOB. Katrine Serup er indehaver og går op i at alle kunder skal gå derfra med et smil på læben, og nyerhvervet frisure og fornyet selvtillid. Hos Serup Hair and Fashion er kvaliteten i højsædet, og derfor bruges der lang tid på at finde ud af, hvad der passer til kunden. Hos Serup Hair and Fashion bliver der tit taget kurser i de nyeste klippemetoder, og Katrine har for nylig været på Tony and Guy kursus i London. Det betyder dog ikke, at alle skal gå fra Serup Hair and Fashion med hanekam, "Vi kan godt lide at lave lidt specielle frisurer, men kunden skal stadig kunne genkende sig selv" siger Katrine fra Serup Hair and Fashion.

Dagens tilbud giver en hårvask med lækker hovedbundsmassage, og en økologisk kur fra Kevin Murphy, derefter tager man en snak om, hvad der skal ske med håret. Til sidst klippes og styles håret. Behandlingen tager ca. en time i alt. Her bliver der gået op i, at kunden skal være tilfreds, og derfor er samtalen om, hvad der skal ske med håret, en vigtig del af en tur hos frisøren, mener Katrine.

Serup Hair and Fashion går op i miljøet og sundhed hos ansatte såvel som kunderne, derfor bruger de hovedsageligt allergivenlige produkter. Mange af produkterne er også økologiske, og alle farver er på positiv listen, hvilket vil sige, at de er uden ammoniak, PPD og parfume. Alle skal kunne tåle at gå til frisøren.

Betingelser

  • Kan indløses fra 13.11.2010 til 12.04.2011.

Max. 500 værdibeviser til salg.

Der skal bestilles tid ved at ringe til 33213443, husk at oplyse referencenummerInformation

Åbningstider:

Mandag: lukket

Tirs-ons: 9.30-17.30

Tors: 9.30-19

Fre: 9.30-17.30

Lør: 9-14

Aftalepart

Serup Hair and Fashion
CVR: ??

Adresse

Vesterbrogade 178
Frederiksberg
  • Serup Hair and Fashion
    Serup Hair and Fashion
    Vesterbrogade 178
    2000 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation