Brunch med søudsigt
Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen
Fotograf: Kim Bjærre
Caféen tager sig godt ud, da Downtowns udsendte kigger forbi.
Caféens gæster spiser brunch og nyder udsigten til to svaner på den
blikstille sø. En kvinde mangler en ske til sin yoghurt, og ejer
Carsten Ebsen er hurtig med service og kvikke bemærkninger.
"Skal du ikke
have din ost?," spørger Downtowns fotograf Kim. Han kigger
længselsfuldt på min brie. Jeg er fuldstændig vild med den
smørstegte amerikanske pandekage med ahornsirup, og han giver mig
sin i bytte for osten. Tunsalaten har en lækker frisk smag af creme
fraiche, og den passer perfekt til det rustikke, hjemmebagte
rugbrød.
Caféen er indrettet i de lokaler, der engang tilhørte Broens
Bodega. Alt er nu gennemrenoveret og gjort åbent og luftigt, og kun
et gammelt Carlsberg-skilt og en fotokollage fra bodega-tiden
vidner om, at her engang lå et tilrøget værtshus med mørke
vinduer.
I kan vælge mellem 2 forskellige
brunchtallerkner:
Original
brunch:
- Drænet yoghurt
med müesli og akaciehonning.
- Amerikansk
pandekage med ahornsirup.
- Røræg med
purløg, bacon og brunchpølser.
- Ost og
frugt.
- Serveres med
friskbagt durum- og rugbrød, hjemmelavet jordbærmarmelade og
smør.
Uoriginal
brunch:
- Drænet yoghurt
med müesli og akaciehonning
- Amerikansk
pandekage med ahornsirup.
- Røræg med
purløg.
- Rørt tun med
cornichoner, løg og creme fraiche.
- Sprød salat med
grønlandske rejer, friske tomater, agurk og dild.
- Ost og
frugt.
- Serveres med
friskbagt durum- og rugbrød, hjemmelavet jordbærmarmelade og
smør.