the_20village_007.jpg
the_20village_004.JPG
the_20village_006.jpg
the_20village_003.jpg
the_20village_008.jpg
the_20village_002.jpg

2-retters hjemmelavet middag fra det det nordøstlige Pakistan

109,- / 218,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Tag på opdagelse i det intime, pakistanske familiekøkken. The Village inviterer på hjemmelavet 2-retters middag for 2 personer på Vesterbro

En oase af pakistansk stemning, duft og smag midt i København

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen
Fotograf: Kim Bjærre

Hos The Village møder I det det nordøstlige Pakistan. I køkkenet er der en eksotisk duft af udenlandske krydderurter. Der er fuld gang i panderne og risene bobler. Der laves mad, som den almindelige pakistaner spiser, og hverdagsstemning afspejler sig i restauranten, der er intimt indrettet. I bydes indenfor i varmen til en udsøgt pakistansk middag for to.

"Alle vores karryer og chutneyer er lavet fra bunden. På den måde sikrer vi os, at smagen altid er helt rigtig i vores retter. Vores køkken bygger på min families gamle opskrifter, og chutneyerne er et smagsfuldt tilbehør til vores karryretter," fortæller ejeren af The Village.

I kan frit vælge mellem husets forretter. Prøv f.eks. den hjemmelavede Samosa med fyld af enten kylling, oksekød eller vegetariske ingredienser eller retten Pakora, der består af pandestegte lækkerier med kartoffel, løg, frisk koriander og grøn chili.

Til hovedret er der også frit valg fra menukortet, men værten anbefaler retten Korma, der er en ret af lam i krydret sovs med ris til - en original familieopskrift fra det nordøstlige Pakistan. En anden mulighed er Tandori Allu Murghi, der er husets ovnbagte kylling med kartofler.

Et besøg hos The Village føles næsten som at være på en autentisk gaderestaurant i Pakistan. Portionerne er kæmpestore, den pakistanske gæstfrihed er i top, og I går behageligt mætte derfra.

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.11.2011 til 21.02.2012.

Værdibeviset gælder for 2. personer.

Værdibeviset kan indløses tir-søn fra 16-luk.

Man kan kun bestille bord, hvis man er 4 personer eller derover på tlf. 33 24 04 41. Husk at oplyse at der er tale om en Downtown-menu.

Menuen kan nydes både i restauranten og som take away, men gælder ikke udbringning.Information

Åbningstider:
Man-tors: 11-21
Fre-lør: 11-22
Søn: 12-21

Anmeldelser

Aok.dk

"Det første man bemærker, er de store pakistanske krukker, og den meget autentiske udsmykning, som butikken er præget af. Træder man ind i restauranten/cafeen, bliver man budt velkommen af den autentiske og søde duft af pakistansk/indisk curry. The Village er et af mine favoritsteder i Kbh. Jeg nyder selv at komme der og sidde i restauranten. Det er et godt sted, hvor jeg kan slappe af. Der er mange varme retter men også mindre pakistanske snacks, Mango Lassi og Autentisk Pakistansk Chai. Retterne er først og fremmest autentiske, der er ikke sparet på krydderierne og ingredienserne i maden. (..) Deres service er god og jeg har særligt været imponeret af indehaverens viden om maden og dens historie. Stedets størrelse gør, at jeg ser det mere som en cafe end en restaurant, jeg kan sidde og læse min avis, tage mine venner med og have en hyggelig aften i en behagelig atmosfære, med lækker mad. Det bedste af det hele er, at stedet er billigt og portionernes størrelse er tilpas store. Skal jeg ud og have en hurtig omgang mad i hyggelige omgivelser vil jeg helt klart anbefale The Village."

Set på Aok.dk

"Jeg har rejst en del i Pakistan og Indien, og har sidenhen smagt på alle de forskellige bud der på pakistansk indisk mad i København. Og jeg må indrømme, at det her bliver min favorit. Selvom det en meget lille restaurant, smager det virkelig godt. Jeg købte et Downtown-tilbud og det betalte sig godt. God og venlig service og en masse lækker mad. Der bliver hverken sparret på smagen eller portioner, og man bliver endda budt på mere. Jeg fik smagt deres Pakora og Samosa, der var lækre og spørde, og deres lammekød korma var virkelig god. Kødet var rigtig mørt og krydderierne var lige tilpas. Deres Mango Lassi var hverken for sød eller sur, ligesom i Lahore og Dehli. Maden havde en smag af hjemmelavet mad, og efter en snak med ekspedienten fandt jeg ud, at det var deres mor, der var hovedkokken."

Set på Aok.dk

Aftalepart

The Village
CVR: 33848366

Adresse

Vesterbrogade 109
1620 , Kbh V
  • The Village
    Vesterbrogade 109
    1620 København V
    Tlf. 33 24 04 41
Vælg variation
Vælg variation