emote_002.JPG
emote_005.JPG
soo_002.JPG
hair_exclusive1.jpg

Herreklip og vask hos Hair Exclusive

265,- / 545,-
  • 51% rabat
  • Slutter om

I dag er det mændenes tur til wellness og selvforkælelse. Få 1 herreklipning og vask hos Hair Exclusive på Nørregade 47 – lige ved Nørreport Station

Professionel herreklip hos Hair Exclusive

Journalist: Mads Emil Wivel

Fotograf: Kim Bjærre

  

Downtown kigger forbi Hair Exclusive på Nørregade ved frokosttid en mandag formiddag. Selvom det er midt i normal arbejdstid, er salonen propfyldt med mennesker, der får vasket, klippet og stylet deres hår. Salonen har et enkelt og eksklusivt look med hvidkalkede mursten, grå klinker, store industrilamper i loftet og endnu større spejle på væggene.

Jeg tager en snak med frisøren Susan om, hvad du kan forvente dig af en klipning hos Hair Exclusive:

"Vi er meget bevidste om, hvad moden dikterer nu og her, men det vigtigste for os er, at frisuren er klædelig og passer til din ansigtsform og type," siger Susan og fortæller, at alle frisører i salonen er grundigt uddannede.

"Alle herinde har den 4-årige frisøruddannelse, og alle er bestået med ros eller medalje," fortæller hun og fortsætter: "Og frisørerne her i salonen har mellem 3 og 16 års erfaring." Hun ser en anelse bekymret ud, da det går op for hende, at hun selv sætter den øvre erfaringsgrænse.

Vi bliver afbrudt i vores snak, da en ung fyr med kort læderjakke og halvlangt, mørkt hår træder ind i salonen. Han får tilbudt en kop kaffe og napper en gammel version af Billed-Bladet fra en bunke magasiner i receptionen. Susan følger ham hen til de der frisørstole med indbygget bruser, hvor han læner sig tilbage, lukker øjnene og får vasket sine lokker. Bare det var mig.

Med dagens tilbud...

... har du desuden mulighed for købe få 3 Schwarzkopf-produkter, og du betaler kun for de 2 billigste. Hair Exclusive bruger selv Schwarzkopf til både vask og styling.

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.11.2011 til 30.04.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Bestil tid på tlf. 30 49 30 20 eller på hjemmesiden www.hairexclusive.dk

Du skal melde afbud senest 12 timer inden, ellers mister du dit værdibevis.Information

Åbningstider:

Man-fre 9-18
Lør 9-16
Søn lukket

Aftalepart

Tornsberg Hairstyle Copenhagen
CVR: 26448247

Adresse

Rømersgade 7
  • Tornsberg Hairstyle Copenhagen
    Nørregade 47
    1165 København K.
    tlf. 30 49 30 20
Vælg variation
Vælg variation