Nova_001.jpg
Nova_002.JPG
Nova_003.JPG
Nova_004.JPG

Få smukke klæder til Stella Novas eksklusive designlagersalg

249,- / 500,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få fingrene i et eksklusivt værdibevis på 500 kr. til Stella Novas lagersalg i Store Kannikestræde d. 4.-5. dec. & shop amok i de smukke designerklæder

Designlagersalg i Stellas smukke garderobe

Journalist: Rose Maria Værnet
Fotograf: Stella Nova

Stella Nova er en drømmende, unik og pynteglad fantasipige med en fugl som bedste ven og et klædeskab fuld af fjer, tylskørter, oversize herrejakker, pelshatte, silkenederdele og stramme lædergamacher, der åler. Og så er det selvfølgelig navnet på det eksklusive danske tøjmærke, der brander sig som "Liberating skewness" - befriende skævhed. 

Stella Novas kollektioner inspireres hver sæson af smukke farver og dristige mønstre og silhuetter, der fortæller et nyt eventyr i Stellas liv. Og hvis du endnu ikke har vovet dig i nærheden af Stella Novas smukke kreationer, er det da en oplagt lille adventsgave til dig selv.

Designerlagersalgene i KFUM-husets flotte lokaler i Indre By trækker altid modehungrende kvinder i alle aldre til sig. På søndag d. 4. og mandag d. 5. dec. kan du shoppe amok i de i forvejen nedsatte genstande i Stella Novas fantastiske klædeskab med dagens værdibevis. Lagersalget er et overflod af kjoler, frakker, strik, cardigans, strømper og tørklæder, og du kan eksempelvis få fingrene i to lækre cardigans for dit værdibevis på 500 kroner.

Der er selvfølgelig gratis adgang, og du kan både købe flere stykker tøj per værdibevis eller samle værdibevisernes beløb til at betale for én lækker klædegenstand.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.12.2011 til 05.12.2011.

Max. 250 værdibeviser til salg.

Værdibeviset gælder til lagersalget d. 4. og 5. december I KFUM-huset på Store Kannikestræde. Der er gratis adgang. Du kan både købe flere items per værdibevis og samle værdibeviser sammen og betale for ét item. Hele værdibeviset skal bruges, da der ikke udbetales restbeløb.Information

Åbningstider:

Søn d. 4. dec: 14-20

Man d. 5. dec: 10-20

Aftalepart

Stella Nova
CVR: Faktura

Adresse

Blegdamsvej 28D, 2nd fl.
2200
  • Stella Nova
    Store Kannikestræde 19
    1169 København K
Vælg variation
Vælg variation