50% på 2 antipasti og 2 cocktail på stemningsfulde Al Mercante i Bredgade tæt på Kongens Nytorv

Italiensk stemning & Cocktails

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Kim Bjærre

Nyd italienske specialiteter og cocktails, mens du drømmer dig til Italien for en enkelt aften i Al Mercantes smukke og stemningsfulde lokaler. Læn dig tilbage og nyd vellavede italienske retter med et skandinavisk tvist. Cocktailhour er værdsat hos Al Mercante og stemningen bliver endnu bedre, når der skrues op for musikken omkring midnat. Velkommen til Al Mercante.

Mercante betyder købmand på italiensk, men Al Mercante der åbnede 3. juni 2010 vil langt mere end det. Restauranten byder på Italiensk mad med et skandinavisk tvist og fokus på høj service og kvalitet til rimelige priser.

Køkkenchef Bruno Farino fra Italien uddyber: "Vi kommer ikke til at drive et italiensk køkken, hvor alt er som hjemme hos mamma i Toscana. Vi tager udgangspunkt i det italienske folkekøkken, men mange retter vil være moderniserede, mere legende og en del lettere, end du oplever dem i Italien. Vi vil f.eks. arbejde meget med grøntsager, hvor vi vil følge de skandinaviske sæsoner"


Newsletter.jpg

Al Mercante ønsker at give sine gæster en totaloplevelse og derfor arbejder restauranten med ekstra lange åbningstider torsdag, fredag og lørdag, hvor gæsterne kan blive hængende til langt ud på natten.

Når køkkenet lukker kl. 23.00 tager musikken og de farvestrålende cocktails over og stemningen er ikke til at skyde igennem. Med den centrale beliggenhed tæt på Kongens Nytorv er Al Mercante således også velegnet til god tur i byen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.11.2010 til 01.03.2011.

Menuen kan variere fra dag til dag.

Menuen indtages i baren frem til kl. 23.00.

Ingen bordbestilling.

Vedr. spørgsmål angående menuen ring da til: 28 93 28 39Information

Åbningstider og hjemmeside:

Tirsdag - onsdag kl. 17.00 - 00.00

Torsdag - lørdag kl. 17.00 - 03.00

www.al-mercante.dk

Anmeldelser

AOK

"Jeg kan varmt anbefale at tage på Al Mercante. Det er klasse mad, sød betjening og helt fantastiske vine. Var derinde i sidste uge med en veninde og kan kun sige til alle andre - PRØV DET.."

Set på aok.dk

AOK

"Fantastisk stemning igår på Al Mercante og maden var et kapitel for sig. Vi startede med forskellige varianter af anti pasti, som alle var meget delikate. Selskabet fortsatte derefter med at teste menukortet på kryds og tværs og her vil jeg specielt fremhæve stedets T-bone på 1kg, som bliver skåret ud ved bordet af den søde betjening. Denne seriøse bøf kan uden problemer hamle op med Mash på den anden side af gaden og i kombination med et fornuftigt prisniveau og stedets oplagte feststeming, ved jeg godt hvor jeg vil spise fremover."

Set på aok.dk

Aftalepart

Al Mercante
CVR: ??

Adresse

bredgade 29
  • Al Mercante
    Al Mercante
    Bredgade 29
    1260 - København K
Vælg variation
Vælg variation