Julegavekort til designshoppen HipVilla.com

400,- / 800,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Julegavekort på 800 kr. til HIPVILLA.com, der sælger designermærker som HAY, Muuto, Dualit, Wesco, Daisy & LuckyBoySunday. Minimumskøb 1500 kr.

Designermøbler til spotpris

Journalist: Mads Emil Wivel og Severin Hygum
Fotograf: Paw Ager

"Kopperne er designet af en af vores leverandører, de er fede, ikke?," spørger medstifter Frederik Reventlow-Grinling entusiastisk, da Downtown får serveret en kop kulsort kaffe på HipVillas kontor på Nørrebro. Kopperne er en nyfortolket porcelænsudgave (søg efter kaffekopper i "throw away design" på HipVilla.com) af de ikoniske hvide engangs-plastikkopper med riller i midten og er et perfekt eksempel på de varer, der bliver solgt i webshoppen.

"Design behøver ikke være stift og højpandet, det kan sagtens være friskt og hipt", mener Frederik, der prioriterer stilskabende mærker som Hay, Muuto og Normann Copenhagen til HipVilla.

Han mener også, at designet af hjemmesiden skal være mindst ligeså cool og indbydende som de møbler, der sælges. Derfor har HipVilla gjort ekstra meget ud af deres webshop og lægger meget energi i at give kunderne en god og personlig oplevelse i den virtuelle møbelforretning.

"Selvom du køber møbler i en webshop, må du gerne føle, at du handler i en rigtig butik," forklarer han om konceptet bag HipVilla. Nyeste tiltag på webshoppen er en 24-timers chatservice, der giver dig mulighed for at få din helt egen personlige shopper, som kan guide dig rundt på hjemmesiden. "Det fungerer lidt ligesom den der levende papirclips, der engang var i Word - bare meget mindre irriterende," forklarer Frederik med et smil.

Gå på opdagelse i HipVillas imponerende udvalg af tjekkede designervarer - hvad enten det er til forkælelse af dit eget hjem eller til at lægge under juletræet.

OBS.: Husk at skrive både referencenummer og kontrolbogstaver under købet. Værdibeviset kan ikke kombineres med nogen form for andre rabatter

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.11.2011 til 31.12.2011.

Max 1 værdibeviser pr. person

Der skal minimum købes for 1.500 kr. for at tilbuddet kan benyttes.

Gavekortet kan først bruges fra d. 23. november 2011.

Der tages forbehold for udsolgte varer.

Tilbuddet kan ikke kombineres med nogen andre former for rabatter.

Bemærk at visse produkter kun sælges bundlet og ikke stykvis.

Husk at anføre referencenummeret i rabatkodefeltet og kontrolbogstaverne i beskedfeltet under købet.Information

??

Aftalepart

HipVilla
CVR: ??

Adresse

Nannasgade 28
2200 København N
  • HipVilla
    Nannasgade 28
    2200 København N
    70 27 80 30
Vælg variation
Vælg variation