Bjoernen_001.jpg
Bjoernen_002.jpg
Bjoernen_003.jpg
Bjoernen_004.jpg
Bjoernen_005.jpg

Oplev Tjekhovs ’Bjørnen’ på Planeten i Huset i Magstræde

55,- / 110,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Oplev Tjekhovs ’Bjørnen’ på Planetens intime scene i Huset i Magstræde. Du får 1 billet og vælger selv hvilken dag, du vil se forestillingen

Godsejeren og den iltre enkefrue

Journalist: Mads Emil Wivel

De store russiske dramatikere har oplevet en regulær renæssance på den danske teaterscene i de seneste par år. Tolstojs 'Anna Karenina' har netop spillet på Betty Nansen Teatret med Stine Stengade i hovedrollen, og Tjekhovs 'Mågen' spiller i øjeblikket på Det Kgl. Teater. Hop med på den russiske bølge og oplev Jannick Raunows opsætning af Tjekhovs 'Bjørnen' på Planeten i Huset i Magstræde.

'Bjørnen' er en klassisk komedie om en adelig godsejer, der kommer for at indkræve en stor gæld fra en sørgende enkefrue. Hun sætter sig imod, og et skænderi af en anden verden udspiller sig imellem de to fyrige hovedpersoner. Stridighederne kulminerer i en pistol-duel på liv og død, men lige inden det går løs, får godsejeren uforudsete følelser for den iltre enkefrue…

"For at det hele ikke skal være så tungt, støvet og russisk, har jeg gjort historien mere tilgængelig og nutidig," udtaler instruktør Jannick Raunow, da Downtown fanger ham på telefonen. "Tjekhov behøver ikke at være trist, han kan sagtens leveres på en let, levende og underholdende facon," fortæller Jannick med henvisning til, at russiske dramatikere har et ry for at være en kende kedelige og alvorlige.

Tjekhov er kendt for at være en stærk dramatiker med en raffineret sans for at afkode den menneskelige natur. Selvom hans stykker er mere end 100 år gamle, handler de om ting, som vi alle sammen kender til: dårlig økonomi, kommunikationsproblemer, stress og andre af hverdagens små problemer - altid skildret med en god portion humor og med vægt på kærlighedens forunderlige verden.

Glæd dig til en humoristisk, nærværende og tilgængelig opsætning af en af alle tiders mest klassiske teater-dramatikere. God fornøjelse!

Medvirkende:

Anders Aaman Anderskov
Line Østergaard
Marianne Gonnov

Iscenesættelse:

Jannick Raunow
Camilla Gottschalck
Mette L. Ovesen

Musikken er komponeret specielt til opsætningen af Kresten Osgood.

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.11.2011 til 29.11.2011.

Max. solgte: 650 stk.

Ingen returret.

Billetterne kan afhentes ved indgangen fra kl. 18.

Der er 70 billetter til salg hver dag.

Forestillingen spiller frem til 29. november kl. 19 alle dage, undtagen søndag.

Forestillingen varer cirka 1 time og 20 minutter.

Billetter bestilles på
33 69 32 00.Information

Åbningstider:

Spiller hver dag, undtagen søndag, kl. 19.

Aftalepart

Bjørnen
CVR: ??
  • Bjørnen
    Magstræde 14, 4. sal
    1466 København K
    Tlf. 33 69 32 00
Vælg variation
Vælg variation