charlottenborg_001.JPG
charlottenborg_002.JPG
charlottenborg_003.JPG
charlottenborg_004.JPG
charlottenborg_005.JPG
charlottenborg_006.JPG
charlottenborg_007.JPG
charlottenborg_008.JPG
charlottenborg_009.JPG

Æbleskiver og gløgg for 2 hos Café Charlottenborg

80,- / 160,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Lune æbleskiver og hjemmelavet gløgg for 2 personer på Café Charlottenborg i Nyhavn. Nup evt. også lidt kultur i kunsthallen oven på

Julehygge i Nyhavn

Journalist: Severin Hygum
Fotograf: Kim Bjærre

 

"Gløggen laver jeg på rødvin, appelsin, julekrydderier samt rosiner og mandler, der har ligget i vinlage. Gløggen er mild, da noget af alkoholen fra vinen jo fordamper under opvarmningen. Derfor har jeg lavet en kryddervodka, som tilfører noget kraft, hvis man ønsker det". Køkkenchef Sylvester viser med glød i øjnene en spændende flaske frem som er fyldt med krydderurter.

Gløggen smager ellers ret godt som den er. Men med de journalistiske pligter i baghovedet og Sylvesters stolte lokken med vodkaflasken, lader jeg alligevel gløggen blive 'tunet' på trods af, at morgenmaden kun netop lige er blevet indtaget, og klokken viser 10. Æbleskiveanretningen er med sine 4 'skiver' per tallerken ret gavmild og serveres med flormelis, sukker og en hjemmelavet skovbærmarmelade med masser af bær og en god balance mellem surt og sødt. Gløggen har nu fået lidt mere bid og giver hurtigt en behagelig varme i kroppen. Det kan anbefales.

Imponerende indretning
Café Charlottenborg ligger centralt i byen lige bag Nyhavns sydvendte strækning. Her kan I i ro og mag tage et afbræk fra juleshoppingen i caféen med de imponerende lokaler og den afslappede stemning. Den er smukt indrettet helt i tråd med de moderne udstillinger i kunsthallen oven på. Den gode atmosfære skyldes ikke mindst kunstcaféens bemærkelsesværdige kombination af designermøbler og gamle udstillingsplakater på de lyse vægge, og man forstår godt hvorfor, lokalerne ofte bliver lejet ud til selskaber.

Måske er Café Charlottenborg en velbevaret hemmelighed, men vi synes stadig, I skal have muligheden for at opleve stedet - glæd jer!

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.11.2011 til 23.12.2011.

Tilbuddet er for 2 personer og inkluderer ikke entré i Kunsthal Charlottenborg.Information

Åbningstider:

Tirs, tors, fre, lør & søn: 11-17
Ons: 11-20
Man: Lukket

Aftalepart

Cafe Charlottenborg
CVR: 31949009

Adresse

Nyhavn 2
1051 København K
  • Cafe Charlottenborg
    Nyhavn 2
    1051 København K
    Tlf.: 20 95 97 77
Vælg variation
Vælg variation