kina_001.JPG
kina_001.JPG
kina_002.JPG
kina_003.JPG
kina_004.JPG
kina_005.JPG
kina_006.JPG

Autentisk kinesisk menu fra Szechuan-provinsen for 2 pers.

229,- / 484,-
  • 53% rabat
  • Slutter om

6-retters autentisk Szechuan-kinesisk menu for 2 personer på restaurant Great China i Indre By. I får 3 forretter og 3 hovedretter

Smag på Szechuan

Journalist: Mads Emil Wivel

Fotograf: Kim Bjærre

"Der er godt spark i de her nudler," siger Downtown-fotograf Kim velfornøjet, da han sætter tænderne i en spicy, kold forret bestående af ægnudler med forårsløg, peberfrugt, sesamfrø, agurk og en chili-stærk, syrlig-sød marinade.

Vi er på restaurant Great China, en stor kinesisk restaurant et stenkast fra Tivoli, Glyptoteket og Strøget. Lokalerne er rummelige, veloplyste og med højt til loftet. Indretningen er meget moderne-kinesisk med store borde og plads til masser af mennesker.

"Det er nu også rart med en ret, der er lidt mildere," anerkender Kim og smager på et stykke varmt, lynstegt oksekød med løg og frisk koriander. Han er tydeligvis faldet for det sydvestkinesiske køkken, og det gør I med garanti også.

"Szechuan-køkkenet er kendt i hele Kina," fortæller indehaver af Great China Jiang og uddyber: "Retterne er meget krydrede og stærke. Men de er stærke på en nem måde, så danskerne kan sagtens spise med," siger Jiang, der har fløjet en dyr kinesisk Szechuan-kok til Danmark for at få den helt rigtige, autentiske smag frem i maden. Glæd jer til følgende 6 retter:

Kolde forretter:

- Ægnudler med forårsløg, peberfrugt, sesamfrø, agurk og en chili-stærk sød/syrlig marinade.
- Kogt Szechuan-kylling blandet med strimlet agurk, løg og en bittersød dressing smagt til med lidt tørret chili og hvidløg.
- Langtidssimret okseskank skåret papirtyndt og marineret med masser af krydderier, herunder Szechuan-peber og frisk koriander.

Varme hovedretter:

- Stegte auberginer med hvidløg og chiliolie. Smagt til med hakket svinekød og forårsløg.
- Oksekød paneret med rismel og lynstegt på panden i chiliolie og garneret med peberfrugt, løg og friske krydderurter.
- Varme glasnudler med krydret, hakket svinekød og en sød/syrlig sovs.

Restaurant Great China byder også på buffet og Live Cooking med diverse wokretter, der bliver lyntilberedt for øjnene af dig og har desuden en japansk søster-restaurant, hvis menukort I også kan benytte jer af (ikke en del af dagens tilbud). Et oplagt alternativ hvis I har ledsagere med, der er mere til den gren af det asiatiske køkken. God fornøjelse!

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.11.2011 til 18.02.2012.

Værdibeviset gælder ikke fredag.

Bordbestilling er påkrævet på tlf. 33 14 63 20.

Menuen kan ikke ændres.

Tilbuddet gælder ikke take away.Information

Åbningstider:

Søn-tors: 12-23
Fre-lør: 12-24

Aftalepart

Great China
CVR: 31 94 16 87

Adresse

Banegårsdpladen
  • Great China
    Stormgade 35
    1555 København V
Vælg variation
Vælg variation