brind_003.jpg

??

1.245,- / 2.490,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på en samlet indsats for en sundere krop, et varigt vægttab og en smukkere udstråling på den eksklusive privatklinik Brind

Til topmøde med dit helbred

Skribent: Julie Vibe Michelsen

Foto: Kim Bjærre


I reklamer, magasiner og ugeblade præsenteres vi konstant for skuespillere og modeller, som lever af at holde sig smukke, sunde, vitale, energiske og aktive. Det kan de typisk, fordi de får professionel hjælp fra privatklinikker som Brind, hvor læger og kosteksperter vejleder og holder snor i de dårlige vaner, i vægten og øger motivationen. Nu har du mulighed for at gøre det samme. Det eneste ændrede er, at vi har skåret halvdelen af prisen.


Vi hører det ofte. Spis økologiske fødevarer, skær ned på sukkeret og dyrk regelmæssigt motion, hvis du vil være fit for fight. Men det kan være svært at skære igennem myterne, vide hvad der virker for dig og at holde motivationen mere end et par dage, når man står alene med sin udfordring.

Brind BIOLIV består af 1 times lægelig helbredsundersøgelse (udviklet med Europæiske og Amerikanske standarder), som har specifik fokus på din almene helbredstilstand, resultater af din livsstil, kroppens biologiske alder eller BodyAge samt andre faktorer.

newsletter.jpg

På klinikken får du tildelt et udførligt spørgeskema, som du skal udfylde. Der foretages en række laboratorieprøver, blodprøver og en Polar BodyAge test. På baggrund af dette laver lægerne en udførlig udredning af din helbredssituation. Dine kostvaner bliver efterfølgende gennemgået, kostvejlederen ser på, om du får alle vitaminer og mineraler gennem kosten, og derfra skræddersys din personlige plan, som guider dig til, hvordan du opnår større velvære og bedre vaner, så du kan gå fremtiden i møde med lettere skridt. Du får tilknyttet din personlige kostvejleder, som motiverer dig til at spise sundt og støtter (og presser) dig til at nå dine mål. Sammen holder i snor i den viljestyrke, som er så svær at tøjle alene.

Dagens tilbud er en unik mulighed for at få tage et billede af din helbredstilstand, få afklaring og igangsætte et personligt kostvejledningsforløb, som over tid kan ændre din livsstil lidt efter lidt - med små, men sikre skridt.

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.11.2010 til 12.01.2011.

Ring og bestil tid på tlf: 38 12 44 11

Tidsbestillingen skal ske inden 12. dec, men der kan bookes tider frem til d. 12. jan.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Åbent på hverdage fra 8-15.30.

Enkelte dage er der også åbent om aftenen.

www.brind.dk

Anmeldelser

Henrik Launbjerg

"Klinikken ligger centralt og har nogle smukke lokaler. Jeg blev mødt med en sød og afslappet stemning, der samtidig oste af professionalisme. Jeg synes, at det var rart at få en pejling på ens helbred fra A-Z, og hvor det bevæger sig hen med ens nuværende livsstil. Her var det især inspirerende med en kostanalyse og ikke mindst fremtidig kostvejledning. Overordnet var det en rigtig god oplevelse!"

Henrik Launbjerg, musiker

Morten Breum

"Jeg blev mødt af et rart og professionelt personale og omgivelserne var behagelige at være i derinde. Jeg fik hurtigt svar på mine prøver og fik en feedback jeg kunne bruge til noget og arbejde videre med. Overordnet var det en helbredsundersøgelse jeg var yderst tilfreds med og som jeg varmt kan anbefale til andre".

Morten Breum, Danmarks Bedste DJ

Aftalepart

Brind
CVR: ??
  • Brind
    Brind - privatklinkker

    Hauser Plads 32, 1

    1127 København K
Vælg variation
Vælg variation