nails_001.JPG
nails_002.JPG
nails_003.JPG
nails_005.JPG
nails_006.JPG
royalnails_008.jpg
Nails_Royal.png

Giv dine hænder m. 1 times minimanicure & organisk neglegelé

249,- / 500,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Forskøn dine hænder med 1 times minimanicure & få lagt ultratynd, organisk neglegelé hos Nails Royal på Gammel Kongevej

Bliv fingerskøn med flotte, organiske gelénegle

Journalist: Rose Maria Værnet
Fotograf: Kim Bjærre

Marianne Risager er uddannet negletekniker fra 1997 og har lige siden hengivet sig til at forskønne hænder og negle hos blandt andet kvalitetsbevidste Nail Office i Hellerup. Nu er Marianne blevet selvstændig med Nails Royal på Frederiksbergs flotte Gammel Kongevej, hvor hun tilbyder samme høje faglige niveau.

Med sin professionelle ekspertise har hun tiltrukket en kundekreds, der både omfatter flere ansatte hos hoffet samt kendte danske modeller og skuespillere. Og det er måske fordi, hun vægter at forære en super forkælelsesoplevelse hver gang:

"Det er vigtigt for mig, at mine kunder er glade, når de går her fra. Så jeg vil hellere give lidt ekstra - rense hænder, fjerne neglebånd og give håndmassage."                                    

Siden 2005 har hun arbejdet med det eksklusive Calgel Nail System, som er et helt organisk gelésystem, der forlænger og forstærker dine naturlige negle uden at ødelægge dem. Selv siger hun:

"Jeg har succes med behandlingen, fordi neglene får et løft gennem den organiske gelé, der både beskytter, lader neglene få luft og lægger sig som et tyndt, naturligt lag, man næsten ikke mærker. Det gør en stor forskel fra andre metoder."

Nu kan du nyde en times forkælelse hos Nails Royal, der inkluderer en minimanicure med rensning og fjernelse af neglebånd, negleolie, håndmassage med håndcreme og påføring af det naturlige geléprodukt, Calgel. Geléen lægger sig i et neglelaktyndt lag på dine negle og forstærker og forlænger dem i op til fire uger. Mod et lille tillæg på 40 kr. kan du få lagt fransk eller helfarvegelé.

Betingelser

  • Kan indløses fra 18.11.2011 til 18.02.2012.

Max 1 værdibevis pr. person

Bestil tid på tlf.: 81 29 44 26Information

Åbningstider:
Efter aftale.

Aftalepart

Nails Royal
CVR: 31461065
  • Nails Royal
    Gammel Kongevej 96
    1850 Frederiksberg C
    Tlf.: 81 29 44 26
Vælg variation
Vælg variation