Guld_001.jpg
Guld_002.jpg
Guld_003.jpg

2 for 1 på billetter til den nye forestilling Guldfeber på Nyaveny

120,- / 240,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

2 for 1 på billetter til den nye forestilling Guldfeber på Nyaveny

Guldfeber på Nyaveny

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Guldfeber er inspireret af Charlie Chaplins Guldfeber fra 1925, og handler om håbefulde mennesker der kæmper en indædt kamp for at klare den i en hård verden. Guldfeber er en burlesque forestilling mættet med lidelse, fornedrelse og galgenhumor, og forholder sig frit til det originale Charlie Chaplin filmmanuskript, men indeholder både scenen, hvor Chaplin må spise sin sko, og hvor han kæmper sig ud af en hytte på randen af en afgrund.

Det er det eksperimenterende instruktørmakkerpar Tue Biering og Jeppe Kristensen der står bag Guldfeber. De har før forarget og forbløffet publikum med blandt andet deres forestilling Pretty Woman der foregik i en container på Halmtorvet, hvor de brugte ægte prostituerede som skuespillere. De har også brugt fattige bangladeshere og asylansøgere i deres forestillinger, og deres specielle valg af skuespillere afspejles også i Guldfeber. Her spiller den multihandicappede Amir Becirovic hovedrollen, og hans kæreste Georgia spilles af Sigrid Kandal Husjord der er dværg. Publikum kommer derudover til at møde det misbrugte sexsymbol Marilyn Monroe, Baywatch stjernen David Hasselhoff, blaxploitation ikonet Pam Grier og flere skæve skæbner.

Guldfeber er en ægte Hollywoodfortælling om stakler der kæmper sig til tops.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.11.2010 til 27.11.2010.

Der skal bestilles billetter på info@nyaveny.dk og billetbestilling kan ske fra d. 10 til d. 17. Husk at oplyse dit referencenummer, som du modtager d. 10. nov.Information

Guldfeber spiller man-fre kl. 20 og lørdag kl. 17. Der kan bestilles billetter til forestillingerne d. 10 til d. 27. nov.

www.nyaveny.dk

Aftalepart

Nyaveny
CVR: ??
  • Nyaveny
    Nyaveny
    Frederiksberg Allé 102
    1820 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation