maija_001.JPG
maija_002.JPG
maija_003.JPG
maija_004.JPG
maija_005.JPG

1 times master akupunktur hos Maija Zaharko

180,- / 450,-
 • 60% rabat
 • Slutter om

Få bugt med dine smerter med 1 times master akupunktur, der kombinerer nyere akupunkturmetoder med traditionel kinesisk akupunktur hos Maija Zaharko

Akupunkturens gule førertrøje

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen
Fotograf: Kim Bjærre

 

Jeg mærker et lille prik, da Maija Zaharko stikker en nål i mit håndled. Det gør overhovedet ikke ondt, men det skal det. Så Maija Zaharko stikker nålen ind igen, til hun finder netop det punkt, som rammer min nervebane. Da hun rammer det, giver jeg et lille spjæt, for det gør nas, men kun i et splitsekund. Lige så snart den er nede, er smerten væk.

 

Når nålen rammer det helt rigtige punkt, sendes der signal til hjernen, som frigiver regulerende stoffer som enzymet kortison og adrenalin. På denne måde sætter nålene gang i kroppens naturlige helbredelsesproces, som er hemmeligheden bag AkuNova. Det har Bjarne Riis opdaget, og derfor har cykelholdet Saxo Bank-SunGard en fast master akupunktør tilknyttet.
 

Downtowns fotograf kniber ansigtet sammen i medfølt smerte, da han ser Maija Zaharko stikke. Hun forklarer Kim, at hvis man har det svært med nåle, så bruger hun en strikkepind til at finde det rigtige punkt, inden hun stikker med nålen. Hun behandler også børn mod kolik. Her lyser hun med en lille diode på reflekspunktet og bruger ikke nåle.   

 

Virkningen ved masterakupunktur sker øjeblikkelig. Efter jeg har ligget med nåle på hænder og fødder i nogle minutter, tester Maija Zaharko bevægeligheden i min lænd, som jeg bliver behandlet for. Det gør ikke længere ondt - til gengæld har smerten flyttet sig ud til hoften.

 

»Det er helt normalt. Når smerten aftager ét sted, kan du pludselig mærke andre smertepunkter, og det opleves som om, smerten rykker sig,« fortæller Maija Zaharko.

 

Jeg får sat nåle nye steder og bliver derefter testet igen, og nu er smerten helt væk.

Betingelser

 • Kan indløses fra 18.11.2011 til 28.02.2012.

Max. 3 værdibevis pr. person.

Tidsbestilling skal ske på www.masterakupunktur.com under kontakt eller via tlf. 41 42 50 36.

Hvis du er medlem gives der tilskud fra Sygeforsikringen Danmark.

Du skal melde afbud til en aftale senest 24 timer før, ellers mister du dit værdibevis.

Transport: Metro til Amagerbro st. eller bus 5A, 350S.Information

Åbningstider:
Man-lør: Efter aftale

Aftalepart

Akupunktør Maija Zaharko
CVR: ??
 • Akupunktør Maija Zaharko
  C/o Tandlæge Annemarie Powderly
  Amagerbrogade 114, 1 th.
  2300 København S
  Tlf. 41 42 50 36
Vælg variation
Vælg variation