aliyah_001.JPG
aliyah_002.JPG
aliyah_003.JPG
aliyah_004.JPG
aliyah_005.JPG
aliyah_006.JPG
aliyah_007.JPG
aliyah_008.JPG
aliyah_009.JPG
aliyah_010.JPG

Bliv klar til julefest med et gavekort til Butik Aliyah

299,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Nu kan du finde det perfekte outfit til årets julefrokost, med et gavekort til den trendy Butik Aliyah på Guldbergsgade. Betal kun 299,- shop for 600,-

Elegant med kant

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen og Marie-Louise Svanberg
Fotograf: Alexander Banck-Petersen

Hos Butik Aliyah på Guldbergsgade finder du lækre kvalitetsmærkevarer fra Danmark og udland og fra både nye og etablerede brands. Butikkens indehaver, Nadia, sætter en dyd i at holde sig ajour med tidens tendenser og fornyer sit sortiment med mindst to nye mærker hver sæson.

For 4 år siden tog Nadia et karrierespring fra kemiker til butiksindehaver. "Jeg har bare noget med tøj, og det har jeg altid haft. Jeg er nok det, man kan kalde 'a fashion victim', " fortæller hun. Hvert år er butikkens indehaver fast inventar ved diverse modeshows på modeugen i København, ligesom hun har kontakter til agenturer rundt om i verden. Her henter hun inspiration og opfanger de nyeste mærker og trends.

Lige nu fører Butik Aliyah blandt andet Stella Nova, Maison Scotch, Gat Rimon, Nué Notes, Fly London, Please, Creton, Laurence Doligé, Hazel, Simple t-shirt. Og de har alt fra lækre støvler, eksklusive strik, fine kjoler til fede skindjakker.

Stilen i Butik Aliyah er kendetegnet ved et chikt og feminint look. Sortimentet reflekterer Nadias personlige smag, som er klassisk & tidløs og elegant med kant. Ved siden af jobbet som butiksindehaver er Nadia ved at uddanne sig til Style Coach og giver dig rådgivning af høj kvalitet - både hvad angår snit, farver og tendenser i tiden. Fortæl hende om dine ønsker, og hun vil rådgive dig 100% med udgangspunkt i din personlige smag & stil.

Få et smugkig på den nuværende kollektion på butikkens hjemmeside: www.butik-aliyah.dk, hvor du ved at klikke på ginen, vil kunne se et udvalg af de varer, hun har i butikken.

Betingelser

  • Kan indløses fra 18.11.2011 til 18.02.2012.

Værdibeviset gælder ikke til smykker og i forvejen nedsatte varer.

I tilfælde af at man forelsker sig i en udsalgsvare, kan man godt bruge værdibeviset, men så bliver det til den oprindelige pris.

Man kan kun bruge 1 værdibevis pr. vareInformation


Åbningstider:

Man 14-18
Tir-fre 12-18
Lør 11-16

Anmeldelser

Aok.dk

"I Guldbergsgade ligger en perle af en butik - Butik Aliyah - hvor betjeningen er i top og tøjet er så lækkert man bare har lyst til det hele. Det er tit jeg slår vejen forbi for lige at tjekke om der er noget nyt på hylderne jeg bare ikke kan undvære. Skoene og smykkerne (især de nye sølvarmbånd) butikken har, er super smarte og til en rimelig pris. Helt klart et besøg værd!!"

(set på aok.dk)

Aftalepart

Aliyah DUPLICATE
CVR: ??

Adresse

Guldbergsgade 20
2200 København
  • Aliyah DUPLICATE
    Guldbergsgade 20 kld.
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation