2 for 1 på vegansk Chili Sin Carne med nøddecreme, løgbrød og et stk. Raw Cake fra The Raw Tribe på Blågårdsgade

Lev råt - og få optimal sundhed

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Foto: Kim Bjærre


Raw bølgen lever i bedste velgående i DanmarkSkriv, og stjerner som Demi Moore og Robin Williams sværger til Raw Food. Ideen er, at mad der ikke varmes op til over 42 grader, beholder flere næringsstoffer. Rå mad indeholder flere antioxidanter, vitaminer, mineraler og essentielle fedtstoffer end mad, der er kogt, bagt eller stegt til ukendelighed. Derfor er Raw Food et godt valg til en sund livsstil, og så smager det endda skønt. Maden er også fri for sukker, gluten og tilsætningsstoffer


Raw Food er både sundt, lækkert og vitaliserende. Alle ingredienser hos The Raw Tribe er veganske. Ideen bag Raw Food er, at alt fysisk kommer fra solen, og al mad får energi fra solen. Hvis mad tilberedes ved over 42 grader, ødelægges de levende enzymer, vitaminer, mineraler og elektrolytter, som frugt og grønt indeholder, og som er sundt og nærende for kroppen.

Newsletter.jpg

Ved udelukkende at spise Raw Food kan du opnå et forstærket immunforsvar, øge  koncentration og klarhed, sove bedre om natten, opnå vægttab, få mere energi, vitalitet og overskud i hverdagen. Du ser bedre og sundere ud og efter et stykke tid med Raw Food vil dine smagsløg forstærkes. Kort sagt - Raw Food er vejen til et bedre og sundere liv.

The Raw Tribe har en mission om at være pionerer indenfor en ny, bæredygtig og sundere livsstil. De vil videregive informationer om Raw livsstilen, og derved inspirere og oplyse folk om denne måde at leve på, derudover laver de også dejlig mad med masser af grønt og en fantastisk smag. The Raw Tribe cafe består af Naim Al-kassab, entreprenør og Raw Food kokken Sofie Svare Fischer. De har en kæmpe passion for Raw Food, og forsøger at udbrede Raw Food ideologien i Danmark for derved at skabe bedre levevilkår for danskerne.

Når du spiser RAW tænker du bæredygtigt og bevidst. Den lavere udledning af CO2 hjælper miljøet gennem mindre belastning af jordens økosystemer.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.11.2010 til 08.02.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man- søn: 11-21

www.therawtribe.dk

Anmeldelser

Wellness-fitness.dk

"The Raw Tribe imponerer og begejstrer overordnet - her oplever man et gennemført fastfood koncept som er sundt."

Set på www.wellness-fitness.dk

Aftalepart

The Raw Tribe
CVR: ??
  • The Raw Tribe
    The Raw Tribe
    Blågårdsgade 2A kld.
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation