tatoo_001.JPG
tatoo_002.JPG
tatoo_004.JPG
tatoo_005.JPG
tatoo_006.JPG
tatoo_007.JPG
tatoo_008.JPG

Gavekort på 1000,- til Herman's Coffee and Tattoo

499,- / 1.000,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få den tatovering, du altid har drømt om, med et gavekort på 1000,- til Herman's Coffee and Tattoo. Du kan også få genopfrisket eller rettet en gammel

Tatoveringer til 'almindelige' mennesker

Journalist: Mads Emil Wivel

"Det er virkelig alle typer, der bliver tatoveret. Vi har både haft advokater, sygeplejersker, musikere og strippere som kunder," fortæller Danny Fernandez, der er indehaver af Herman's Coffee and Tattoo. "Forleden var der en direktør fra Hellerup, der fik tatoveret et billede af sine børnebørn og en drage, der passer på dem. Han viste dem resultatet på sin 60-års fødselsdag," siger Danny med et smil.

Herman's Coffee and Tattoo vil gerne være et sted, hvor helt 'almindelige' mennesker føler sig trygge ved at blive tatoveret. "Lokalerne er lyse og åbne, og betjeningen er sød og venlig," siger Danny og fortsætter: "Du kan også få en god kop kaffe fra vores espressomaskine og lede efter inspiration i vores magasiner," fortæller han.

Danny går meget op i kvalitet og sætter en ære i, at resultatet er perfekt hver eneste gang - derfor har han personligt håndplukket landets bedste tatovører. Der er da også en lang tatoverings-tradition i Dannys familie, hans oldefar var indehaver af Nyhavn 17; en af Danmarks første tatovør-klinikker.

Herman's Coffee and Tattoo bruger kun farver og materialer af højeste kvalitet: "Der er ingen krav om godkendelse i Danmark, men vi sørger for kun at bruge farve og udstyr, der er kvalitetsgodkendt i USA," fortæller han. 

På trods af veludviklede laser-metoder er en tatovering permanent, så giv dig god tid til at overveje, om en tatovering er noget for dig. Sørg også for at lave dit hjemmearbejde, inden du bliver tatoveret og find det motiv, der matcher lige netop din personlighed.

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.11.2011 til 15.02.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 1 værdibevis pr. tatovering.

Tidsbestilling er påkrævet på tlf. 40 49 12 49.

Ventetid kan forekomme.

Du skal være min. 18 år gammel for at købe værdibeviset.

Det er ulovligt at blive tatoveret i ansigtet eller på hænderne.

Du skal melde afbud til en aftale senest 24 timer før, ellers mister du dit værdibevis.

Du kan også bruge dit værdibevis på at få fjernet en gammel tatovering med klinikkens laser-udstyr.

Tidsbestillingen skal ske inden udløbsdatoen - men tiden for behandlingen behøver ikke ligge før udløbsdatoen. Tidsbestillingen indløser værdibeviset og erstatter det obligatoriske depositumInformation

Hjemmeside:

Facebook-side

Åbningstider:

Efter aftale

Aftalepart

Herman's Blæksalon (Coffee and Tattoo)
  • Herman's Blæksalon (Coffee and Tattoo)
    Blegdamsvej 66
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation