krabbe_001.JPG
krabbe_002.JPG
krabbe_004.JPG
krabbe_005.JPG
krabbe_006.JPG

Dybdegående muskelmassage af Morten Krabbe

300,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 1 times dybdegående, professionel muskelmassage af Morten Krabbe, der har masseret sportsstjerner, skuespillere og berømte musikere

Backstage-massør

Journalist: Mads Emil Wivel

Fotograf: Kim Bjærre

 

Downtown besøger Morten Krabbe til en prøvebehandling i hans private klinik på Vesterbrogade. Efter at have siddet i en halv-akavet, krumbøjet arbejdsstilling foran computeren på redaktionen det meste af dagen, vælger jeg, at Morten skal massere min nakke og øverste del af ryggen.

 

Mens Morten arbejder, spørger jeg ham om, hvad han lægger vægt på, når han masserer.

"Jeg ser på, hvad kunden har brug for, og så tager jeg udgangspunkt i det," forklarer han og uddyber: "Sportsfolk har ofte brug for en dybdegående behandling efter at have overanstrengt deres muskler eller en lidt lettere massage for at klargøre deres krop til et maraton eller en fodboldkamp," siger Morten.

 

"Skuespillere og musikere derimod har oftere problemer med …," her bryder Downtowns små-medieliderlige journalist ind: "Har du masseret nogen kendte?" spørger jeg nysgerrigt, og så åbner Morten op for anekdote-godteposen.

 

"Jeg var backstage-massør på Orange Scene i 2000 og 2001, hvor jeg for eksempel masserede hele Iron Maiden lige inden, de skulle på scenen. Forsangeren Bruce havde hold i nakken og bassisten Steve havde ondt i lænden," fortæller Morten entusiastisk og fortsætter:

 

"Jeg masserede også Beyoncés dansere, inden de skulle på scenen i Aalborg i 2007. Desværre havde Beyoncé selv ikke brug for at blive masseret den dag", siger Morten og skærer en ironisk-vemodig grimasse. Man mærker, at han stadig ikke helt har rystet skuffelsen af sig.

 

Min prøvebehandling er efterhånden færdig, og Morten er virkelig nået i dybden med min nakke, øvre ryg og mine skuldre. Jeg har en dejlig afslappet følelse i kroppen og er klar til endnu et par krumbøjede timer foran computeren.

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.11.2011 til 17.05.2012.

Max 1. værdibevis pr. person

Bookning af tid skal ske på hverdage ml. kl. 08.30-09.30 på tlf. 70 25 55 66 eller på mail: info@human-balance.dk

 

 Information

 

Åbningstider:

Man-fre 10-17

Aftalepart

Morten Krabbe
CVR: ??
  • Morten Krabbe
    Vesterbrogade 10
    1620 København V
    Tlf. 70 25 55 66
Vælg variation
Vælg variation