Få et unikt håndmalet maleri med et motiv du selv vælger

897,- / 1.795,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få et unikt håndmalet maleri med et motiv du selv vælger. Upload et billede og få maleriet leveret direkte til din dør - årets personlige julegave

Unik og personlig kunst til alle!

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Mads Jørgensen

 

Artworkers United er for alle os, der ikke har råd til dyre kunstmalerier, og samtidig ikke vil nøjes med en masseproduceret plakat. Bestiller du maleriet inden den 20. november, får du maleriet inden jul, og årets måske fedeste gave er sikret. Downtown-kontoret er præget af de flotte malerier, som er af forbløffende høj kvalitet, og flere af os har allerede bestilt til stuevæggene derhjemme.

 

Sådan virker Artworkers United:
1) Upload dit motiv på www.artworkersunited.dk
Det er vigtigt, at motivet er i god kvalitet, og det må ikke være beskyttet af ophavsrettigheder (læs mere om rettighederne i forbindelse med håndmalede malerier her).

 

2) Kunstnere håndmaler dit maleri
Når du har uploadet dit motiv og afgivet ordren med dit referencenummer på artworkersunited.dk, går kunstnerne i gang med at skabe dit oliemaleri på kanvaslærred. Maleriet vil fremstå som en overraskende flot gengivelse af motivet, men da det er håndmalet vil resultatet selvfølgelig aldrig være en 100 % kopi af originalmotivet.

 

3) Kvalitetskontrol og levering til din dør
Når maleriet er færdigmalet, bliver det kvalitetskontrolleret og leveret til dig efter 4 uger. Dermed er det muligt at få et Artworkers United-maleri med under juletræet - men vil du bruge længere tid på at finde det rette motiv, gælder tilbuddet helt frem til d. 14. januar 2012.

 

Artworkers United-malerier på Downtown-kontoret

Downtown-kontoret blev for et stykke tid siden udsmykket med en masse flotte Artworkers United-malerier, som dagligt får lange blikke og nysgerrige spørgsmål fra kontorets besøgende. Efter at have set de imponerende værkers kvalitet har flere på redaktionen selv bestilt de unikke malerier til stuevæggene derhjemme.

Det har aldrig før været så nemt og billigt at få lavet sit eget unikke maleri, og vi vil gerne være med til at få flere af de håndmalede malerier op på de danske vægge.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.11.2011 til 13.01.2012.

Bestilling af malerier foregår på www.artworkersunited.dk, hvor referencenummeret indtastes under fanen "Betaling" --> "Rabatkode".

Vær opmærksom på at vælge den rigtige størrelse (90x120/120x90 - formatet hedder "Portrait")

Tilbuddet gælder kun til malerier med målene:90x120/120x90.

 

Bemærk at malerierne først kan bestilles fra mandag d. 14. november 2011 kl. 12.


Du skal have rettigheder til motivet www.artworkersunited.dk/faq

 

Du skal være bosiddende i DK for at benytte tilbuddet.

 Information

??

Anmeldelser

blogs

"mest af alt er jeg dog fuldkommen betaget af billederne…"

(Set på fierceogfattig.dk)

 

"Det er et virkelig sejt koncept…"
(Set på emiliblog.dk)

Aftalepart

Art Workers United
CVR: ??
  • Art Workers United
    Trommesalen 5, 1.
    1614 København V
    Mail: info@artworkersunited.dk
Vælg variation
Vælg variation