lives_001.jpg
lives_002.jpg
lives_003.jpg
lives_004.JPG

Få den nye udgave af all round førstehjælpstasken fra Saving Lives

124,- / 249,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få den nye førstehjælpstaske fra Saving Lives med alt, hvad du skal bruge, når uheldet er ude. Uundværlig og tryghedsskabende til hjemmet eller bilen

Redningspakken med det hele

 

Journalist: Severin Hygum

 

Uheldet er altid ude, når du mindst venter det. Derfor har Saving Lives gjort det nemt for dig at være forberedt, uanset om du skærer dig i fingeren, får noget i øjet eller havner i en alvorlig situation, hvor førstehjælp er afgørende. Saving Lives er nu klar med deres nye og opdaterede førstehjælpstaske.

Bag Saving Lives står Henrik Juul Jensen. Over 10 års erfaring som brandmand og ambulanceredder og en uddannelse som førstehjælpsinstruktør hos Dansk Røde Kors er blot et udsnit af hans CV. Derudover er han uddannet sergent og har været udsendt med forsvaret i Irak, hvor han bestred et job som gruppefører for en sanitetsenhed.

Siden 2009 har han med Saving Lives uddannet både voksne og børn, virksomheder, institutioner og foreninger i førstehjælp med visionen om, at så mange som muligt bliver kvalificerede førstehjælpere, så der altid i fremtiden kan være én til stede, som kan træde til og gøre en forskel, når sygdom eller ulykke rammer.

Indholdet af førstehjælpstasken er nøje udvalgt og af højeste kvalitet, så du er sikret et ordentligt produkt. Saving Lives arbejder desuden sammen med Børnecancerfonden, hvor de donerer 10 % af indtægten fra alle bestilte førstehjælpskurser. På samme måde donerer de 1 kr. for hver førstehjælpstaske, du køber hos Downtown.

En anderledes gave til en person, som lige er flyttet hjemmefra og ikke har tænkt på førstehjælpsremedier, eller til dig der bare altid er uheldig.

Betingelser

  • Kan indløses fra 15.11.2011 til 23.12.2011.

Kan afhentes man-tors mellem kl. 9-17 og fredag kl. 9-16 hos Downtown på Trommesalen 5, 1.sal.Information

 

Åbningstider:

Man-tors: kl. 9-17
Fredag: kl. 9-16.

Aftalepart

Saving Lives
CVR: ??

Adresse

Åboulevarden 25
Aarhus
  • Saving Lives
    Trommesalen 5, 1. sal
    1614 København V.
Vælg variation
Vælg variation