bio_001.JPG
bio_002.JPG
bio_003.JPG
bio_004.jpg
bio_005.JPG
bio_006.JPG

Få din krop i balance med e-Lybra 9 kropsscanning

599,- / 1.300,-
  • 54% rabat
  • Slutter om

Få din krop i balance med en e-Lybra 9 kropsscanning hos BioBalance. Behandlingen er effektiv mod bl.a. sukkertrang, muskelsmerter og depression

Vejen til en krop i balance

Journalist: Marie-Louise Svanberg

Fotograf: Kim Bjærre

E-Lybra 9 kropsscanning er en sikker og smertefri teknologi. Den er udviklet til at opdage og behandle selv helt små ubalancer, der blokerer som en stopklods for kroppens sundhed.


Ubalancer i kroppen kommer ofte til udtryk som fysiske eller psykiske skavanker eksempelvis led- og muskelsmerter, diverse betændelsestilstande, stress, vinterdepression - ja, endda cigaretafhængighed og vægtproblemer.


Ved hjælp af et computerbaseret analyseprogram udarbejder e-Lybra 9 scanneren en profil over ubalancer i din krop, som efterfølgende bruges til at finde den helt rigtige form for bio-resonansbehandling.


Bio-resonansbehandlingen
er en slags elektromagnetisk terapi, der ved hjælp af frekvenser får kroppen til at genoprette balancen.

Sådan foregår e-Lybra 9 scanning og behandling:


Du ligger på en briks fuldt påklædt. Der sættes 4 elektrode-bånd på dine håndled og ankler, og herigennem sendes både scanning - og bio-resonansfrekvenser.

Mange vil kunne mærke en forskel i kroppen efter kun én behandling, men det afhænger af, hvilken form for ubalance man har. Derfor vil det i flere tilfælde kræve op til flere behandlinger, før en ubalance er helt væk.

BioBalance anbefaler opfølgende behandlinger, og tilbyder i forbindelse med dagens tilbud, Downtowns kunder, en pakke med 4 behandlinger á 1½ time for kun 2900,-.

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.11.2011 til 11.05.2012.

Max. 1 værdibevis til salg pr. person

Max. 225 værdibeviser til salg

 

Der skal bestilles tid (man 9-18, tir-fre mellem 9-11) på tlf. 23 67 61 95. Her skal du huske at oplyse dit referencenummer.

 

Afbud skal meldes senest 2 dage før aftalt tid. Ellers kan værdibeviset blive betragtet som brugt.

 

Husk at drikke rigeligt vand både før og efter behandlingen.

Værdibeviset er kun gældende til BioBalances klinik i København. Information


Åbningstider:

Efter aftale

Anmeldelser

bio-balance.dk

"Jeg har gennem en årrække fra tid til anden, haft smerter i højre hofte pga. belastninger i mit job ved mange daglige ind- og udstigninger af bil. Jeg var ret spændt på, hvorvidt BioBalance kunne hjælpe mig med at komme af med mine nu konstante smerter, da smertestillende piller aldrig har kunnet gøre gavn.

Allerede efter den første behandling følte jeg en markant fremgang, og efter 3. behandling var smerterne stort set væk. Derudover har jeg konstateret, at mit lettere forhøjede blodtryk har normaliseret sig, så det nu er helt normalt."

 

(set på www.bio-balance.dk)

 

"Da jeg blev henvist til BioBalance, vidste jeg ikke præcist hvad bioresonans indebar, og da jeg fik det forklaret, var jeg ærlig talt lidt skeptisk. MEN.... jeg må sige at det virker!"

 

(set på www.bio-balance.dk )

Aftalepart

BioBalance
CVR: 27441890

Adresse

Guldbergsgade 25, kld.
2200 Kbh N
  • BioBalance
    Klinik Kropskompagniet
    Guldbergsgade 25, kld.
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation