tan_000.jpg
tan_003.JPG
tan_004.jpg
emote_006.JPG

Få 2 full body spray tan-behandlinger hos Forever Tan

245,- / 490,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Bliv lækker gyldenbrun ligesom deltagerne fra Vild med Dans, med 2 full body spray tan-behandlinger hos Forever Tan på Nørregade

Som sol-kysset

 

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Fotograf: Kim Bjærre


En solbrun farve pynter på de fleste og efter kun én behandling med den specielle selvbruner-væske, vil du opnå en flot gylden farve.

 

Fordelen ved spray tan er, at du ikke udsætter huden for skadelige UV stråler. Det aktive stof i spray tan er et sukkerstof, der udvindes naturligt af vindruer og sukker-rør. Spray tan er fuldstændig ufarligt, uden parabener, allergitestet og godkendt af det amerikanske Food and Drug Administration.

 

Der findes flere spray tan-nuancer og de professionelle tannere vælger altid en farve, som passer til din hudtype. Det giver dig et flot gyldenbrunt resultat - og ikke en gulerodsorange-farve, som skrækhistorierne lyder. Det ved Michael Olesen og Karina Frimodt fra Vild med Dans, som ofte benytter Forever Tan.

 

Dagen før du skal sprayes, er det vigtigt, at du forbereder din hud, så du opnår det bedste resultat. Farven aktiveres i de yderste hudlag og aftager langsomt, når kroppens hudceller udskiftes. Derfor er det vigtigt, at du fjerner alle døde hudceller så din hud bliver fuldstændig glat inden behandlingen. Det kan du gøre med en god bodyscrub eller exfolierings-handsker, når du er i bad. Det er med til at sikre, at farven bliver jævn og flot. Husk også at barbere dig de steder, hvor du normalt er barberet og at smøre dig ind i en god bodylotion dagen inden behandlingen, så huden bliver mættet.

 

Efter tanningen er du som sol-kysset! Husk at du ikke må gå i bad de første 5 timer efter behandlingen.

 

Forever Tan er flyttet til nye, flotte lokaler i hjertet af København og ligger på Nørregade hos den eksklusive frisør og wellness-klinik Emote.

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.11.2011 til 22.12.2011.

Max. 250 værdibeviser til salg.


Max. 1 værdibevis pr. person.

 

Tidsbestilling på tlf. 22 23 29 00 eller på www.forevertan.dk.

 
Du kan bruge behandlingerne uafhængigt af hinanden inden for indløsningsperioden. Information

 

Åbningstider:

Tirs-fre: Efter aftale

Aftalepart

Forever Tan
CVR: ??

Adresse

Nørregade 47
1165 Kbh K
  • Forever Tan
    Nørregade 47
    1165 København K
    Tlf. 22 23 29 00
Vælg variation
Vælg variation