delly_001.JPG
delly_002.JPG
delly_003.JPG
delly_004.JPG
delly_005.JPG
delly_006.JPG
delly_007.JPG
delly_008.JPG
delly_009.JPG
delly_010.JPG
delly_011.JPG
delly_012.JPG

Gavekort til The & Kaffe Delikatessehuset på Godthåbsvej

100,- / 200,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Gavekort på 200 kroner til alverdens lækre specialiteter fra The & Kaffe Delikatessehusets nye butik på Godthåbsvej på Frederiksberg

Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

 

"Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten," fortæller indehaver Annette Ebbesen, da Downtown besøger The & Kaffe Delikatessehuset en sen eftermiddag. Og jeg fornemmer da også tydeligt, at Annette er en kvalitetsbevidst kvinde, da jeg ser mig omkring i butikken.

Hylderne bugner af the fra Kusmi, kaffe fra Estate, chokolade fra Summerbird, olie og eddike fra Meyers og saltsydesennep fra Naturens Spisekammer. På gulvet foran kassen står en kæmpe, flettet kurv fyldt med små italienske mandelkager. Og under hylden med den berømte Lakrids fra Johan Bülow ligger små pakker med Organic Ginger Nuts.

"Rigtig mange køber gaver i butikken, her er noget for enhver smag," siger Annette og påpeger, at give-gave-sæsonen meget snart er over os. Der skal både gives julegaver, mandelgaver, adventsgaver, kalendergaver og værtindegaver. I den forbindelse er det oplagt at købe et par af Delikatessehusets eksklusive lækkerier - det går du sjældent galt i byen med.

Jeg beslutter i første omgang at købe en gave til mig selv - nærmere betegnet en dåse gourmet-the fra LØV (Kusmis økologiske lillesøster), som nu er kilde til daglig the-drikning på Downtown-redaktionen.

Hvis du er glad for god kaffe, kan du nyde en kop økologisk fair trade-mokka friskbrygget fra Delikatessehusets egen espressomaskine. Kaffen er selvfølgelig fra Estate og nydes bedst, mens du går rundt i butikken og finder ud af, hvad du skal bruge dit værdibevis på. God fornøjelse.

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.11.2011 til 30.12.2011.

Max. 500 værdibeviser til salg.

Max. 1. værdibevis pr. person.

Hele gavekortet skal bruges på én gang og kan ikke deles op. Gavekortet kan ikke benyttes på nettet, kun i butikken på Godthåbsvej 32B.Information


Åbningstider:


Man 12-17:30
Tirs-tors 10-17:30
Fre 10-18
Lør 10-14

Anmeldelser

Aok.dk

"Virkelig en delikat forretning. Det er et godt sted at finde en værtinde-gave og måske købe en enkelt lækker ting til sig selv. Butikken minder om en ekstra-lækker udgave af Mad & Vin."

Set på AOK.dk om The & Kaffe Delikatessehuset på Gammel Kongevej 163

Aftalepart

The & Kaffe Delikatessehuset
CVR: ??
  • The & Kaffe Delikatessehuset
    Godthåbsvej 32B
    2000 Frederiksberg
    63 21 85 84
Vælg variation
Vælg variation