MC_001.jpg
MC_002.jpg
MC_003.jpg
MC_004.jpg
MC_005.jpg

2 billetter til MC’s Fight Night-finalen inkl. Afterparty

215,- / 430,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

2 billetter til MC’s Fight Night-finalen inkl. Afterparty lørdag d. 19. nov. – oplev de dygtigste freestyle-rappere og det vilde publikum live i TAP1

"Danmarks fedeste event" rykker til TAP1

Journalist: Severin Hygum

Selv kalder arrangørerne bag MC's Fight Night det for "Danmarks fedeste event", og målt på i-dit-fjæs-punchlines, intensitet og opildnet publikum er der uden tvivl intet event i nærheden af freestyle-finalen, der er blevet udkæmpet og udsolgt siden år 2000. I år er rammerne tilmed større end nogensinde, når det går ned i TAP1!

Efter KB-Hallen brændte ned er årets finale rykket til større lokaler i TAP1 på Carlsberg, hvor der er plads til hele 4.500 feststemte publikummer. Der er kun de 16 bedste rappere tilbage efter de indledende runder, som gennem hele 15 improviserede freestyle-battles á 3 omgange dyster på ord sendt fra publikum på sms. Vanen tro leverer DJ Noize aftenens beats, mens UFO indtager rollen som kampleder i de intense rim-battles, som foregår på dansk.

Mange timers fest for skillingen
Vinderen findes efter 5 timers kompromitterende punchlines, og aftenens freestyle-champ indkasserer præmien på en hel palle Tuborg Guld og 40.000 kroner. Under showet vil der være liveoptrædener, bl.a. af P3-aktuelle Niklas og de "gamle drenge" Jonny Hefty og Jøden. Festen fortsætter i TAP1 med et afterparty, som i år er inkluderet i billetprisen.

Verbal boksning skal opleves live!
MC's Fight Night er et unikt dansk fænomen, der med de bedste freestyle-rappere i ringen og et vildt publikum skaber en stemning, der er et Las Vegas-arrangement værdigt. 

Med improviseret lyrik kæmper rapperne for at knockoute den anden i ringen uden nogen form for fysisk kontakt. Rapperne får både 'frie' omgange og omgange som skal relateres til ord foreslået af publikum - samt ikke mindst modstanderens ømme punkter!

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.11.2011 til 17.02.2012.

Max. 500 værdibeviser til salg.

Værdibeviset gælder for 2 personer og virker kun til lørdag d. 19. november i TAP1.
Der er ingen fortrydelsesret på købet.

Billetten er til en ståplads i salen.


Dørene, baren og merchandise-boden åbnes kl. 17:00 og showet starter kl. 19:00 (ankom i god tid).

Bemærk at dørene lukker kl. 19:30.Information

Anmeldelser

MC's Fight Night

"Jeg synes, jeg hver gang bliver blæst bagover af vid, hurtighed, humor og intellekt…For mig er det federe end en fodboldkamp mellem Brøndby og FCK kunne være for nogle år siden. Det er spændende og opløftende og bare plain ol' pissesjovt...Jeg får benhård optur - hver gang."
Lina Rafn, udtalelse fra kamprogrammet

"Stemningen er en landskamp værdig. Der skal noget nyt til at genskabe den gamle stemning."
Jakob Haugaard, udtalelse fra kamprogrammet

"Det er topprofessionelt, som en rigtig boksegalla: dommere i smoking, guldøl, tv-hold, rød løber og paparazzis."
Udtalelse fra kamprogrammet fra tidligere deltager og dommer MC Clemens

Aftalepart

MC Fight Night
CVR: ??
  • MC Fight Night
    Ny Carlsberg Vej 91
    1799 København
    Tlf. 33 91 23 50 (til arrangøren, Primo Entertainment)
Vælg variation
Vælg variation