urban_002.JPG
urban_003.JPG
urban_004.JPG
urban_005.JPG
urban_006.JPG
urban_007.JPG
urban_008.JPG
urban_009.JPG

Forbrænd massevis af kalorier med CrossFit, piloxing og cycling

149,- / 590,-
  • 75% rabat
  • Slutter om

Brænd julekalorierne af, inden de sætter sig, med 2 måneders fri crossfit, cycling og nyheden piloxing, der giver høj kalorieforbrænding og flad mave

Piloxing er den nye, effektive fedtforbrænder

Journalist: Jesper Ernst Henriksen

Fotograf: Kim Bjærre

 

I Urban Fitness på Amager får du de næste to måneder fri træning med fokus på kondition, kredsløb og fedtforbrænding. Du kender sikkert allerede cycling og crossfit. Nu kan du lære den nye, sjove træningsform piloxing at kende. Der er samme smil og power på som til Zumba, men træningsformen blander boksetræning med pilates og tilsætter lidt dans.

 

Urban Fitness på Amager er alt det, de store kæder ikke er! Her er ingen høj teknomusik, men pæne, lyse omgivelser og et miljø med plads til alle. I to måneder kan du træne på alle centrets cycling-, crossfit- og piloxinghold.

 

Cycling kender du allerede - træningen øger din kondition og udholdenhed, samtidig med at du forbrænder en masse kalorier.

 

Crossfit har du måske også hørt om eller prøvet? Træningen foregår med kettlebells (de massive jernkugler med et håndtag), medicinbolde, vægtstænger og meget mere. Træningen får pulsen helt i top og giver samtidig en god naturlig styrke, som du kan bruge i din hverdag.

 

Piloxing er den helt nye træningsdille fra USA. Hvis du er vild med Zumba (men måske er kørt lidt træt i zumba-træningen), skal du prøve piloxing. "Der er fokus på at få en stram og lækker krop. Det er boksetræning og pilates blandet sammen. Det er shaky med numsen og smil på læben," forklarer Cecilie Høgsbro, Aerobic- og eventchef i Urban Fitness. Holdet er åbent for alle, men Cecilie Høgsbro forventer, at der vil være flest kvinder på holdet.

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.11.2011 til 11.01.2012.

NB! tilbudet gælder ikke for eksisterende medlemmer

 

Tilbudet gælder til holdene: piloxing, cycling og crossfit.


Du kan træne i to måneder frem til 11. januar 2012, så du får mest ud af tilbudet, hvis du starter allerede i morgen!

Værdibeviset skal indløses i receptionen på din første træningsdag.

 

Hvis ikke du har trænet Crossfit før anbefaler Urban Fitness at du starter med et intro hold.

 

 Information

 

Åbningstider:

Man-tor 6-22

Fre 6-20

Lør-søn 8-18

Se holdtider på hjemmesiden

Anmeldelser

www.dethitter.dk

"Jeg har prøvet de fleste center på Amager og der er INGEN tvivl om at URBAN FITNESS klart er NR 1 fitness center. Ubetinget de bedste lokaler og faciliteter både hvad angår træningsområder og i omklædnings og baderum, altid rent og pænt, plads til alle tykke som tynde, og sidst men bestemt ikke mindst det bedste og sødeste personale med en naturlig interesse for deres medlemmer. BIG THUMPS UP!!"

www.dethitter.dk

 

Aftalepart

Urban Fitness
CVR: ??
  • Urban Fitness
    Lergravsvej 57
    2300 København S
    Tlf. 32 59 59 12
Vælg variation
Vælg variation